AKTUELNO

Dugo je čekao na ovo!

Bivši zadrugar Stefan Karić obeležio je treću sezonu najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga". Poznat po navodnim ljubavnim aferama sa mnogim poznatim damama, ali i romansama tokom boravka na velelepnom imanju, Stefan važi za jednog od poželjnijih muškaraca na domaćoj javnoj sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, njegovu pažnju i ljubav uspela je da ukrade Ivana Šopić i to nakon njene ljubavne afere sa Markom Janjuševićem Janjušem i vezom sa Filipom Đukićem. Iako su se mnogi verbalni ratovi vodili za crnim stolom zbog njihovog odnosa, Ivana i Stefan definitivno se trude da uživaju zajedno koliko god im to obaveze omogućavaju.

Foto: Jelena Simonović

Karić je takođe poznat i po tome što gaji vatrenu ljubav prema sportu, a naročito kada je fudbal u pitanju, pa je tako i kroz takmičenje u rijalitiju ,,Zadruga 3" u više navrata pozdravljao svoje kolege fudbalere.

Stefan je i pored svih obaveza, ipak pronašao vremena da se posveti fudbalu, te je na društvenoj mreži Instagram objavio stori sa fudbalskog terena. A ono što je zanimljivo, jeste da mu društvo nije pravila devojka Ivana.

Foto: Instagram.com/karic_stefan

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga