AKTUELNO

Iako smo za postojanje igre saznali već nekoliko dana pre zvaničnog otkrivanja, nedavno prikazani trejleri za Far Cry 6 su nas iznenadili, pošto ćemo se umesto gerilskih grupa vođenih harizmatičnim vođom, sukobiti sa čitavom državom predvođenom diktatorskim vođom u srcu Južne Amerike.

Ubisoft nije štedeo na premijernom predstavljanju, tako da je već od sada poznato da Far Cry 6 možemo zaigrati 18. februara naredne godine na PC-u, aktuelnoj i narednoj generaciji konzola. Nešto nakon završetka Ubisoft Forward, u javnosti su se pojavile i prve fotografije iz same igre (screenshots).

Fotografije otkrivaju nešto više o okruženju u kojem će se naći igrači. To su mahom tropski predeli, sa mešavinom peščanih okruženja u fiktivnoj državi Yara, koja je najverovatnije inspirisana Kubom, prenosi play.co.rs.

Takođe, saznali smo i ko je glavni negativac: U pitanju je Đankarlo Espozito, verovatno jedan od najpoznatijih negativaca u serijama svih vremena.

Na fotografijama možemo videti i razne vrste oružja, koja sama po sebi upućuju na gerilski tip ratovanja i naglašavaju da će šestica dosta toga deliti sa Far Cry 3.

Nove ozbiljnije detalje o Far Cry 6 možemo očekivati najverovatnije tokom drugog planiranog Ubisoft Forward događaja za ovu godinu.

#Far Cry 6

#igrica