AKTUELNO

Šok!

Ove večeri održava se superfinale treće sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge". Dok gledaoci i superfinalisti s nestrpljenjem čekaju da vide ko će poneti laskavu titulu pobednika, ostali, koji su prethodnih dana napuštali Zadrugu, okupili su se kako bi ih podržali. Međutim, jedan susret je izazvao najveću pažnju. Naime, svi su gledali da li će se pozdraviti Osman Karić i Ivana Šopić.

Poznato je da je već duže vreme Osman Karić jedan od glavnih protivnika njene veze sa njegovim sinom Stefanom Karićem. O Ivani se u više navrata, zbog svega što je Stefanu radila, negativno izjašnjavao u izjavama za domaće medije, ali i na društvenim mrežama

Foto: Instagram.com/karic_osman, Tv Pink Printscreen

Ivana je danas za naš portal izjavila da se čula sa Osmanom, da mu se zahvalila za haljine i da će se videti ove večeri, što se i desilo. Njihov susret protekao je sa osmesima na licu, a Osman je čak ustupio Ivani i stolicu da sedne između njega i njegove supruge Kristine.

Oni su vodili opušten razgovor, a Osman i Kristina su savetovali Ivanu da nije trebala ni u koga da sumnja ako je sigurna u sebe.

Kako da vam objasnim, zamislite ja sam niko i ništa i dođem i kažem "Vi bre, ma vi se ne volite". To mora da vas iznervira - rekla je Ivana.
Ali ako si ti sigurna u tebe, onda niko ništa ne može - odgovorila je Osmanova supruga.

Autor: N.V./O.B.

#Ivana Šopić

#Osman Karić

#Zadruga