AKTUELNO

Mića mu održao predavanje!

Za vreme emsije "Pitanja gledalaca" koju vodi Milan Milošević, ponovo je nastao haos zbog Janjuša i Maje. Naime, ona je juče uletela u kupatilo gde se Janjuš tuširao i počela da se svađa s njim. Zatim je Maja počela da tvrdi kako ju je Janjuš zvao u kupatilo da imaju odnose, a onda su isplivale i ostale njegove tajne. Tako je bilo i danas.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto javno ponižavaš i uništavaš Maju? - pitali su gledaoci.
Jao, ne mogu da odgovaram na ovo pitanje - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imao žestoku svađu s Majom i napao je, da bih došao do istine. Maja tvrdi da je njoj Janjuš pokazao neke stvari očima, a onda kada sede pričaju neku drugu priču. Očito da Janjuš kada sedi bez Maje svojim prijateljima govori da želi da se vrati supruzi. Kad je s Majom, priča neku drugu priču. Maja je rekla da su imali s*ks u nedelju ujutru, onda da ju je zvao očima da imaju s*ks, pa je pitao za kameru. On želi da ponizi Maju, odgovara mu samo da imaju s*ks - rekao je Mića.
To nema veze sa kamerom. Ne mogu da slušam ovo. J*bem te u usta! Boli me k*rac. Ja sam pitao da li snimaju kamere, jer se tuširam. Jesam te zvao da uđeš Majo? - rekao je Janjuš.
Nisi me zvao, sama sam došla - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si je j*bao u nedelju ujutru! Ja pričam kako jeste. Janjuševiću, ako si već napravio grešku, trpi! Budi muškarac! Ti si ispao najveći lažov zbog tih stavova tvojih, a onda imate s*ks - vikao je Mića.
Ja stojim iza toga! Ja nemam problem da priznam. Neću da se raspravljam - rekla je Maja.
Ovo je katastrofa svih katastrofa. Mene si napadate i ne znate ništa kako je i šta je! Ja nijednu svađu sa njom nisam prouzrokovao - vikao je Janjuš.
Da li ste imali s*ks posle karaoka? - pročitao je novo pitanje Milan Milošević za Maju.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesmo - priznala je Maja.
Ne želim ja da se vratim nikome, biću sam do kraja žviota - rekao je Janjuš.

Janjuš je zatim izašao sa sastanka, a posle nekoliko minuta kada je popušio cigaretu, vratio se za crni sto i počeo da se svađa opet s Majom. Onda je dobio novo pitanje za ovu temu, pa se haos nastavio. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.