AKTUELNO

Treslo se sve!

Šoumen i zadrugar Bora Santana bio je sledeći koji se oprobao u ,,Karaoke obračunu". Bora je dobio pesmu od Leksington benda ,,Dobro da nije veće zlo".

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Bora nastupao njega je sve vreme pratila njegova devojka Milica Kemez, koja nije skidala osmeh sa lica. Sve vreme je igrala i podržavala Boru dok je nastupao. Nakon što je završio sa nastupom, Bora je bio prepušten komentarima stručnom žiriju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zabavan si i duhovit, to najbolje radiš i ostani takav kakav jesi, ali kada počneš da psuješ, nabij glavu u jastuk, devojka ti je zlato Božije - rekla je Milica Dabović.
Što si smoren? Nemoj da poklekneš, još malo pa je kraj, ne treba baš sada da padaš - rekla je Katarina Grujić.
Nisam, nego ne mogu da dođem sebi! Bio sam ti na 18 rođendanu, tu je bio i tvoj ćale, hvala puno! - odgovorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuo sam da si ljut na mene, slušaj me ovamo! Znaš koliko se divim tvom društvu iz kraja, burazeru, nemoj da zaboraviš čime se baviš! Koji ti je k*rac? Što si nervozan? Burazeru, pozdravio sam Filipa, jedinog, zato što je zaslužio! Vrlo dobro znaš zašto sam ja njega pozdravio, ja tebe volim. Slušaj buraz, uskoro je kraj, znaš sve šta sam ti pričao pre nego što si ušao u trojku. Nemoj da se ljutiš na mene. Filip je bratina najveća - rekao je Nemanja Đerić Đekson.
Ti si napisao da te je on ispoštovao on jedino. Da li sam te ja ukanalio nešto? - uzvratio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam htela da spustim loptu, to Pamela iz Bora, nisi rekao u lepom kontekstu, meni je drago da me upoređuješ sa Pamelom. Ja se ne vređam kada si ti u pitanju! Ti si mene malopre komentarisao dok su trajale reklame, ali očigledno ti mene ne podnosiš, mnogo si ti bitan za poligraf. Tebi sam bitna čim me komentarišeš. Ti si toliko iskompleksiran, ja sam seljanka iz Bora, ali sam bar dobra, ja svoju devojku ne nazivam k*rvom! - odbrusila je Sanja Stanković.
Ti ne znaš dva padeža da ubodeš! - uzvratio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo direktno se javlja Eminem, samo da vam kažem, ja sam osoba koja je živela tu sa vama, nebitno je kako sam izašla, hoću samo da vam kažem da sam dobila ulogu da vas komentarišem, niti sam iznad vas, a bila sam u vašoj koži! Ja ti nisam kriva što si nervozan, izašlo je već da pljuješ nas! Meni nemoj da plačeš! Što se tiče nastupa, mogao si da budeš bolji! Krivo mi je zbog svega što se dešava sa Milicom, ja sam na tvojoj strani, ali iskreno, posle ovoga, baš me boli uvo. Neću ni da te komentarišem! - odbrusila je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, ti znaš koliko ja tebe volim, a htela bih da te smirim, mislim da imam razloga da te smirim. Ti si ovakav i saslušaj me, ja znam ko si ti, družila sam se sa tobom od početka rijalitija - rekla je Ivana Krunić.
Što se mene tiče iskreno, stvarno mi je čast da budem u žiriju, dosta zadrugara je bilo u ove tri sezone. Što se tiče Bore je da je veličina čoveka kada primi udarce ostane još jači. To je moj komentar! Ja znam da je tebi krivo što ti nisi pozvan da budeš u žiriju. Njega će da ubije sujeta! Obraz đon! - rekao je Bane Čolak.
Nosi se tamo, počeo si da k*njaš mnogo, neću da te komentarišem - odbrusio je Bora.
Da se ponašam kao ti, da sam ja Bora, a da si ti napolju, mene bi bilo blam da kažeš da si mi ortak, ali mene nije blam. Batali to psovanje, ne poznaju te ljudi, ne znaju da ti to stvarno ne misliš, burazeru! Imaš 30 godina, nauči da se kontrolišeš! - dodao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo. 

Autor: O.B.

#Zadruga