AKTUELNO

Ona i Janjuš negirali da su imali vrelu akciju.

U emisiji "Gledanje snimaka" voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Marku Đedoviću.

Zašto braniš Ivanu, kad si Mići rekao da znaš da je imala s*ks? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, niti branim Ivanu, niti krijem šta, znam da se napolju sve vidi. Ne krijem ništa što znam. Tada se desila situacija sa Ivanom i Janjušem, i Ivana i ja smo pričali u polušiframa. To je bilo veče nakon što je Janjuš pokušao da poljubi Ivanu u diskoteci, ona ga je odgurnula. Ja sam je povukao i rekao da ne diže halabuku, ako neće tim stvarima da daje na značaju. Oni su otišli u hotel. Sutradan smo šetali, pitao sam je šta se desilo. Ona je rekla: "Nagrabusila sam ako izađe, nisu valjda snimali". Nije rekla ni za prstiće, ni za s*ks, nego tek na kraju, rekla je da je bio neki katastrofalan razgovor od koga se stidi. Nakon toga je bila još neka žurka, desila se situacija u sobi. Zorica je ušla, mi smo pričali. Posle toga smo Mića i ja sedeli u pabu, pronela se ta priča, ja sam mu rekao, da se plaši da ne izađe -
Da ne izađe s*ks? Ne, mi smo imali jedan razgovor katastrofalan, gde se videlo da smo u ljubavnom odnosu. Bilo je ljubomorisanja - istakla je Ivana, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Bio je poljubac, ovo što je rekao Đedović je tačno, ovo što sam pričao Stefanu je tačno, s*ks nije bio - pravdala se Šopićeva.
Lažete kao psi! Ivana, ti si manipulator, Boga oca bi ubedila u nešto. Tvoja roba, tvoj dućan. Postoji klip iz hotela, to je ličilo na s*ks! Klasična j*bačina! - govorila je Zorica Marković, a Janjuš je govorio da nije bilo vrele akcije.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.