AKTUELNO

Da napad na premijerku Srbije Anu Brnabić koja je sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom donela pomoć Novopazarcima u borbi protiv koronavirusa nije nimalo slučajan pokazuje direktna veza Đilasovih propagandista i Ugljaninovih aktivista.

Nakon što su danima mediji Dragana Đilasa širili laži o zdravstvenoj situaciji u Novom Pazaru, kada je državno rukovodstvo odlučilo da pokaže javnosti pravo stanje na terenu i ode u Pazar, Sulejman Ugljanin je spremio svoje kriminalce da napadnu Anu Brnabić.

Tokom posete Novom Pazaru, predsednica Vlade i ministra zdravlja, u krugu Opšte bolnice u Novom Pazaru, organizovano se okupila grupa pristalica Sulejmana Ugljanina koju su predvodili Aladin Paučinac i Rejhan Mavrić.

Podsetimo, Rejhan Mavrić je osuđivani narko diler, uhapšen u Hrvatskoj kada je švercovao kokain u kovčezima od 40 kilograma. 

Dok je drugi Ugljaninov krminalac, Aladin Paučinac poznat ne samo po separatizmu već i po raznim mahinacijama i kriminalnim aktivnostima, od falsifikovanja dokumenata, do raznih incidenata, a 2009. godine je bio jedan od učesnika napada na Nedžada Šaćirovića člana obezbeđenja Mešihata IZuS.

Foto: Printscreen

Dokaz da je sve smišljeno i da u režiji stoje mediji Dragana Đilasa su i današnje objave njegovih pristalica na društvenim mrežama.

Kao što mođete videti iz priloženog, oni su danas svi redom napali premijerku Anu Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

#Ana Brnabić

#Dragan Đilas

#Sulejman Ugljanin

#Zlatibor Lončar