AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Trenutno se u Beloj kući održavaju nominacije, a zadrugari biraju između Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića. Filip Đukić ustao je kao sledeći zadrugar koji je nominovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominacija, ja Minu poznajem pet godina, nikad me nije izdala, ni ogovarala, nikad mi nije zabila nož u leđa... Što se tiče Mensura, mi imamo dubokoumne razgovore, ja mu kažem da ga safta, neke kulinarske stvari. Ja sam mu zamerio neke stvari, zna on i koje. Mi nismo neki sada prijatelji, nije da imamo komunikaciju, tako da, mislim da nije loš dečko - rekao je Filip i glas dao Mensuru.

Miroslava Mima Živković ustala je i imala je svoju opsežno obrazloženje o Mini i Mensuru. U jednom trenutku Mima je, kako su zadrugari posumnjali, pecnula Marka Miljkovića, uzdizajući Mensura u odnosu na njega, budući da je njihov konflikt poznat.

Drago mi je što se i dalje drži tog puta i tog stava. Moram biti iskrena i da se osvrnem, dala bih mu neku primedbu. Ja nisam ni znala da ima 23 godine, mislila sam da ima 30 godina. Mislim da je tebi falila ljubav i tebi je narod to dao. Neka đavolska energija me je odbija, ja sam mu govorila da se pokaje i onda nakog toga si me oduševio, jer si se promenio i držiš se tog puta. Ma ti ćeš do 30 biti car i šmeker, mislim da ćeš daleko da doguraš i duhovit si, ma kakvi ovi od 30 i kusur, znači, ti si institucija za njih, ti si za mene iznenađenje. A Mina, mislim da to što ti poseduješ, mislim da to treba da sprovedeš u neki biznis, možeš da napraviš pare, a ti si ovde imala veze, odlepiš zbog ljubavi, možda je to neki proces koji moraš da prođeš. Po mom mišljenju si ti glava kuće, a pošto sam feministkinja, poslaću Mensura, a tebe ću da ostavim - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga