AKTUELNO

Ne propustite najgledaniju emisiju o poznatima!

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” je na programu TV Pink i ove nedelje uživo od 13:30 časova. U “Premijera – Vikend specijalu” biće stavljena tačka na priče o kojima bruji Balkan. Vaš domaćin će i ove nedelje biti Ognjen Nestorović, dok će vas kroz rekapitulaciju nedelje za nama voditi Katarina Nikolić.

Rubrika “Priča nedelje" biće posvećena pevačici Romani Panić, čiji je slučaj šokirao ceo region. Romana je zajedno sa svojim partnerom, agentom za prodaju nekretnina Filipom M. uhapšena u Australiji, nakon što su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje tri bankomata u Brizbejnu, te na taj način prikupili bankovne podatke 35 osoba. Policija je, nakon što je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, pretresom stana u Spring Hilu gde su njih dvoje odseli, pronašla obeležene novčanice u vrednosti 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata u bankama i alatke za instaliranje dodatnih uređaja. Pevačica je dobila 12 meseci zatvora, a njen partner 14. Kao stranci moći će da budu pušteni pre isteka roka. Po izlasku iz zatvora sledi im deportaciju u Evropu i zabrana ulaska u Australiju. “Premijera – Vikend specijal” istraživala je kako je izgledao njen život u Beogradu i šta je dovelo do toga da bude deo teške krađe u Australiji.

Foto: Instagram.com/Romana Panić

Javnost je uzburkala i vest da je Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon prošlog meseca uhapšena u mestu Suvo Polje kod Bijeljine zbog sumnje da se bavila prostitucijom. Ona je mesec dana provela u zatvoru iz kog je puštena tokom prošle nedelje. Šta na sve što smo čitali u medijima u proteklom periodu kaže Tijana, saznaćete ekskluzivno u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Foto: Instagram.com/ticamaksimovic

Protekla nedelja bila je i u znaku sportista. Nakon održavanja Adria Tour-a u Beogradu, a potom i u Zadru, ustanovljeno je da su neki teniseri pozitivni na virus Kovid-19, zbog čega je finale u Hrvatskoj otkazano. Nakon Grigora Dimitrova i Borne Ćorića, ustanovljeno je i da je prvi reket sveta Novak Đoković pozitivan na koronavirus. Usledili su napadi svetskih medija, a sve detalje o tome videćete u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Zbog pandemije koronavirusa i vanrednog stanja, estradni umetnici nisu imali posla dva meseca. U tom periodu je Neda Ukrden apelovala na vlast da na neki način pomogne pevačima, koji zbog zatvaranja granica i klubova nisu mogli da nastupaju, a samim tim nisu imali ni prihode. Da li je estrada pred bankrotom i kako će preživeti ovaj period, istražuje najgledanija emisija o poznatima. Pored toga, videćete i najlepše dokaze ljubavi na domaćoj javnoj sceni.

Ove nedelje u studiju “Hasta la vista” kažemo lošim mislima, jer nedeljnu kafu sa Ognjenom piju članice najpopularnije ženske grupe “Hurricane”, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. O neverovatnom uspehu njihovih pesama, popularnosti koju su stekle za kratko vreme, ali i duetskoj pesmi sa MC Stojanom “Tuturutu” koja već ima skoro 4.000.000 pregleda na Jutjubu, devojke će govoriti upravo u emisiji “Premijera – Vikend special”.

Foto: Promo

Očekuje vas još mnogo aktuelnih priča, zato ne propustite “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 28. juna uživo u 13:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ivana Nikolić

#Katarina Nikolić

#Ksenija Knežević

#Ognjen Nestorović

#Premijera Vikend Specijal

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Romana Panić

#Sanja Vučić

#Televizija Pink

#Tijana Maksimović | Tijana Ajfon

#emisija

#hurricane