AKTUELNO

Urlici razdrmali Belu kuću!

Tokom emisije ,,Gledanje snimaka" Marko Miljković zaratio je sa Mensurom Ajdarpašićem zbog Lune Đogani. Naime, zadrugari su imali priliku da pogledaju kako je izgledala svađa Lune i Marka, tokom koje je ona svim silama branila Mensura od njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensure, jesam li ja tebe pomenuo? Išli smo do najgorih granica sa njim, ali samo pravi budalu od sebe - pecnuo se Miljković.
Marko Đedović kad ustane mnogo toga ima da kaže, pa i za tvog momka, a to mu ne ide u korist, ali ono čega se ti najviše bojiš kod mene, se ti plašiš. On zna to što ti ne želiš, on želi. A ti možeš i da se složiš i da se ne složiš. Ali ja razumem Lunu šta je htela da kaže, ne kažem da je u pravu, ali je dala poređenje, gde ja nisam nikog vređao, a on je skočio na mene. Mislim, hvala Luni. Šta da kažem, to je jedino što mogu da joj kažem. Ne želim da komentarišem više, to sam u svađi sa Minom rekao da je boginja, neću da ulazim u to, verovatno smeta njenom momku, to je između njih - ispričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smeta mi ništa, ali nemoj da lažeš da me nisi vređao, jer jesi! I te kako je vređao, postoji tu nešto između nas, kad pravi žrtvu od sebe, kad radi jedne stvari, kad ističe nešto da nije, a jeste. A opet, sinoć smo lepo rekli da nema komentara, a opet se on nadovezuje, a opet sam ja ljubomoran u celoj priči. Jeste, sve ja hoću, oteću ti 50000 evra, kao ti meni jabuku. Mensure, šta god ti kažeš, uvek ide meni na podbadanje. Baviš se sitnim i jadnim forama. Ja sam pričao o Đedoviću, ne o tebi, iako je Milan potencirao da brani tebe. Đedović se konačno postavio normalno. Ja sam tebi rekao da sam hteo, ribao bi jahtu u Baru, nemoj da me pališ, jer se palim kao hepo kockica kada si ti u pitanju! - urlao je Miljković.
Ja se pominjem pre svega u klipu, a i da se ne spominjem, imam pravo da komentarišem - uzvratio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga