AKTUELNO

Zadrugari se podelili u dva tabora!

Zadrugari su imali prilike večeras da pogledaju i kako je Stefan Karić prokomentarisao Draganu Mitar, tokom emisije ,,Trenutak istine Edisa Fetića". Naime, Karić je tvrdio da je Dragana osoba koja bi sama sebi nanela bol i prijavila partnera za nasilje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne podržavam to što žene rade da izazivaju partnere da ih udare. Po njenoj priči mislim da je ona spremna sama sebi da naudi i da ga prijavi. Sa tim su se svi složili i Ivana Krunić i Mirko - objasnio je Karić.
To je bolesno što si rekao - prokomentarisala je Dragana.
Ja sam pogledala Stefana i rekla da pravi žrtvu od sebe - ubacila se Ermina Pašović.

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Ja od sebe ne pravim žrtvu, ne znam zašto, ali Stefan ima neki pik na mene, vidim da je u toj temi. Ovde mogu da provociraju razni, mogu da mi bude nad glavom, to je do mene kako ću da se ponašam! Ja ti žeim da imaš svoje dete - pričala je Dragana.
Ma čemu pitanje da li je on varao Zilhu, to je katastrofa, trebalo je da se postavi pitanje da li je nekad udarao Draganu ili nije! Bitno je da su tebe izboli, ja radim na bebi, vidiš? - odbrusio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih da ovo komentarišem, ovde što lažuraju, pa ne znaju ko se sa kim j*bao, pa jedva čekaju da izađu da se poj*bu, znaju se svi iz grada, a štite se. Kod bolesnih ljudi mašta radi svašta - dodala je Mitrova.
Ja sam napravio grešku kad je počela ta priča, ja sam rekao, od mene je bezbedna i neće me sresti više nikada u životu, čak ću izbegavati i bilo koju ružnu reč da joj uputim. Ja sam ovde nasrnuo i na obezbeđenje, i na Marka Đedovića, zna se šta je kad udariš ženu. Ja mislim da žena koja je prošla sve to, da bi me odmah prijavila i da ne bi bila sa mnom, ovde je pušten jedan klip koji je bio u pabu, imao sam i te kako razloga da budem nasilnik. Ja ne bih bio nasilnik jer imam ćerke, imam ženu, sestre i majku. Ja sam siguran da nju nikada nisam udario. I to kolačenje očiju i stiskanje ruku, ja se njoj ovom prilikom izvinjavam zbog toga. Iz svih tih priča koje su ovde viđenje, mislim da je to prebnalizovano, mislim da joj to ne bi palo na pamet, ali ono što ne vidim, to ne tvrdim. Svako može da posumnja iz onoga što mi ovde vidimo na klipovima, ali mislim da to nikada ne bi uradila. Ne mogu da krivim ni Stefana što misli tako. Mogu da se zakunem u svoju decu da više ništa nije bilo nego ovde - ispričao je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga