AKTUELNO

Ovo niko nije mogao da veruje!

"Edo, kaži mi li ti je žao zbog svega što si uradio Dragani u rijalitiju i što se obavljao sa Zilhom veliki šoping pred ulazak u "Zadrugu"?" - glasilo je pitanje Davida Dragojevića za Edisa Fetića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kajem se zbog odnosa sa Draganom. Nismo imali nikakav veliki šoping, bili smo da završavamo neke stvari. To su stvari koje su se dešavale napolju. Dragana, ako želi, može da potvrdi, ona zna da smo bili u šoping molu, nisam ja tu ništa slagao. Ja sam sa tom ženom proveo deset godina, šta je problem ako odemo u šoping. Mi smo išli zbog nekih naših razloga, nemam potrebe da to objašnjavam. Ja nemam kome da se pravdam ovde, ja sam svoju vezu ovde završio. I da smo popili kafu, i da smo išli u šoping, mi smo bili dugo zajedno. Mi ćemo se najnormalnije videti kada izađem, zbog dece. Ne, nego smo imali s*ks u šoping centru, tamo postoji i banka i pošta - govorio je Edis.
Posle mi je rekao, kada se potegla neka tema. Prosto mi je više nebitno, toliko sam se lažurija naslušala, nisam sigurna ni da li on sebi veruje šta priča. Nek stvari su se poklopile kada je bio poligraf, kada se ispostavio da su imali s*ks u avgustu, prosto mnoge stvari su se podudarile, više ne znam ništa da mislim. Kada izađem napolju, videću šta je tačno. Mnogo loših svtai je radio, dolazio je u Beograd, a cela porodica je bila u istoj zgradi. Naime, desilo se taj dan da smo se zamalo svi sreli, oni su porodično dan, dva noćili, pre odlaska na letovanje. Te iste noći otišla smo restoran, umalo smo se sreli u istom restoranu. Sada, pošto smo sada u istom naselju, možda ćemo se ponovo sresti u istom naselju. Noć pre nego što sam ušla u rijaliti, on je ostao da spava u mom stanu - prepričavala je Dragana.
Ovo je još jedna Draganina laž, mi smo se videli u bloku "A" na Novom Beogradu, Zilha nije bila tamo. Nećemo se ti i ja više sretati u životu, a kamoli u istom naselju. Nećeš me više videti - dodao je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku.

Autor: S.Š.

#Zadruga