AKTUELNO

Karambol za crnim stolom!

Iva Grgurić podnela je tužbu protiv Filipa Đukića, zbog njegove kontradiktornosti. Naime, Grgurićeva je u tužbi navela da je Filip ponižava za crnim stolom, a kada su nasamo moli je da budu zajedno.

Mirko Gavrić kao sudija dao je uvodnu reč Ivi i FIlipu, koji su se posvađali zbog njenih uspomena. Podsetimo, Filip je burno odreagovao kada je video provokativne fotografije koje je Iva slala bivšim momcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je oštra tužba, on samo čeka neki materijal da skoči ili baci neku kritiku. On se meni umiljava - pričala je Iva.
Ja se tebi umiljavam? Budi iskrena i realna, jer to zavisi kako ću ja da odgovaram! Ja te pitam, da li se ja tebi umiljavam? - upitao je oštro Filip.
Naravno da si me zagrlio u krevetu! U krevetu si mi dao tu podršku! Suština je da je došla na osnovu poruke, a ne uspomena samo - odgovorila je žustro Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam odreagovao tako, jer nisam tako očekivao, slažem se da nisam tako trebao da odreagujem, ja se trudim da se kontrolišem! Voleo bih da svi njeni bivši uđu ovde, da vide kakva je sitaucija kada si ovde vezi, koliki je ovde pritisak, koliko je peckanja. Hoću da vidim te tvoje muškarčine ovde u rijalitiju - odbrusio je Đukić.
Dobro, šta si ti onda radio, koga si sve j*bao? Ja sam ti rekla da sa Sukijem nisam imala ništa osim poljupca! Znaš sam celu istinu o tome šta se desilo pre sedam godina - pravdala se Grgurićeva.
Ma to nije bilo u uspoemena, to me ne zanima šta je bilo pre 7 godina! Ti si prvo rekla da si bila na jednoj pvečeri, slagala, pa posle da si bila na dve! Nemoj da mi se k*rčiš! Ja te pitam za bivše, ne sad! Mene zanima pismo! Pošto nećeš da odgovoriš o bivšima, što se tiče Marinka sve znam - urlao je FIlip.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadnji bivši je bio upućen u sve i bio mi je podrška, i ne samo on, nego i njegova porodica. Ja nisam rekla da si mlakonja, već da sam ja šetala frajere u odnosu na tebe - nastavila je da se pravda Iva.
Ja ne udaram tako nisko, kao ti što si rekla danas! A mogu da te pecnem na koji god hoćeš način! Ispada da sam ja neki indijanac ovde. Ja ne znam zašto ti porediš sa svojom prošlom vezom sve? Poredi sa svima! Ti mene podbadaš, Stefan lepo izgleda dečko, šta je problem? Ja njega nisam ni spomenuo! - uzvratio je Filip.
Jesi li imala nekog kreditno sposobnog pre Marinka? - dobacio je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga