AKTUELNO

Objasnio sve!

Popularni folk pevač Radiša Trajković Đani pojavio se danas sa Kijom Kockar u jednom prestoničkom restoranu, gde se održava promocija njihove duetske pesme  ''Lako ti je biti veran, kad te niko ne gleda''. Mnogi su se zapitali kako je folkeru pošlo za rukom da se usred bela dana pojavi na javnom mestu, uprkos tome što služi kaznu kućnog zatvora.

- Jedva sam uspela da ga izvučem iz kuće, ali sam ga izvukla - rekla je Kija za Pink.rs, a folker je odmah sve objasnio.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

- Svi me pitaju kako izlazim sada dok sam u kućnom zatvoru. Ja imam sat, gledam u njega sve vreme, od 13 do 15 časova imam prava da izlazim kao svaki građanin. Ta dva sata mogu da budem van kuće. Zato sam rekao i kad smo snimali spot da budemo precizni s vremenom - rekao je Đani za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Video koji smo zabeležili na promociji Kijine i Đanijeve pesme pogledajte u nastavku:

Podsetimo, pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa početkom aprila potpisali su sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice  i osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora. Oni su uhapšeni po nalogu Trećeg osnovnog suda zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po propisima za vreme epidemije korona virusa.

Autor: N. Vujčić ; M.K.

#Kija Kockar

#Radiša Trajković Đani