AKTUELNO

Predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je danas Srpskoj naprednoj stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću ubedljivu pobedu na jučerašnjim izborima.

Mandić u čestitki ističe da predani rad i konkretni rezultati na poboljšanju kvaliteta života građana Srbije stvaraju zavist vlasti u Podgorici.

Mandić kaže da činjenice govore da je više urađeno u Srbiji za osam godina nego što je vlast u Crnoj Gori uradila za trideset godina upravljanja i ukazuje da crnogorska vlast zato i odbija svaku mogućnost ekonomske saradnje sa Srbijom.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U čestitki se dodaje da građani Crne Gore žele nove puteve i fabrike, kao i da zajednički interesi Crne Gore i Srbije budu valorizovani na korist svih, nezavisno od nacionalne, verske i političke pripadnosti.

Ukazujući da Srbija i Crna Gora mogu da postanu ekonomska i putna kičma Balkana, Mandić ocenjuje da Srbija već punom parom radi na tome u delu koji zavisi od nje, a da će, kako on kaže "buđenje i pokret naroda koji se desio u Crnoj Gori", dovesti do promena koje su neophodne u moralnoj i ekonomskoj obnovi Crne Gore.

#Aleksandar Vučić

#Andrija Mandić

#Izbori 2020

#čestitka