AKTUELNO

Bosansko-hercegovački fudbaler i prvotimac Anderlehta Ognjen Vranješ uhapšen je u Banjaluci posle tuče o kojoj su pisali tamošnji mediji.

Incident se desio u subotu oko tri sata i 40 minuta posle ponoći, a uz Ognjena i uhapšen i njegov brat Stojan Vranješ, ali i Zlatko Novljanin.

Osumnjičeni se terete za krivično delo nanošenja teških telesnih povreda. Trojica spomenutih su navodno napali Dušana Komljenovića i njegovu devojku.

Dušanu je izbijen zub i povrede koje su mu nanete okarakterisane su kao teške, dok je devojka prošla sa lakšim povredama.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 20. juna ove godine, preduzimanjem operativnih mera i radnji identifikovali su i uhapsili O.V, S.V. i Z.N. zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo "teška telesna povreda". Naime, istog dana oko 3.40 časova, nadležnoj policijskoj stanici dve osobe su prijavile da su ih fizički napale tri nepoznate osobe na Trgu Krajine u Banjaluci - saopšteno je iz policije.

Inače, napadnuti Komljenović je prema pisanju portala "Srpskainfo" sin bivšeg direktora Geodetske uprave RS (RUGIP) Miloša Komljenovića.

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci je zatražilo da se protiv osumnjičenih dostavi izveštaj u redovnoj proceduri.

#Hapšenje

#Ognjen Vranješ