AKTUELNO

Šokiraćete se!

Natalija i Sani Ibraimov su imali poligrafsko ispitivanje gde su otkrili mnoge detalje iz svog života. Najupečatljiviji detalj je bio kada je pevačica priznala da su na početku karijere igrali za šećer i brašno.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, istina je. Kada smo osnovali našu plesnu grupu bile su devedesete, bilo je jako teško vreme i naravno, gazde nisu imale dovoljno novca, koliko smo mi tražili. I onda smo igrali za šećer i brašno - rekla je ona, a Sani se nadovezao:
To bih i sad i uradio, da se razumemo. Pogotovo kad je bila kriza sa koronom. Rado bih ja otišao da pevam za brašno i šećer.

Foto: TV Pink Printscreen

Đole Đogani ga je, kako je zatim objasnio, ostavio bez dinara kada je napustio grupu Đogani Fantastiko.

Ostavio me je i bez dinara i bez garderobe od sponzora. Da bi se osvetio, dao primer drugima – sve mi je to oduzeo. Sad s ove strane – to je stvarno bilo ružno s njegove strane - ispričao je Sani.

Sa Slađom Delibašić, kako je priznao, nije u dobrim odnosima.

Da, istina je. Neki ljudi ne zaslužuju da budemo prijatelji sa njima. Njihovi postupci, njihove rekacije, njihova priča iza leđa, šta god. Mislim da je ona pokazala svoje pravo lice i smatram da ne treba biti sa ljudima kao što su oni - dodao je Sani.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Kobra

Autor: N.V.

#Natalija Ibraimov

#Sani Ibraimov