AKTUELNO

Prema pisanju stranih medija princ Hari doživio je nervni slom, te je hitno prevezen u psihijatrijsku kliniku.

Princu Hariju se, piše magazin "Globe", stanje pogoršavalo godinama, pogotovo nakon što je proveo 10 godina služeći u vojsci, a "kap koja je prelila čašu" bila je odvajanje od kraljevske porodice i vrlo težak potez koji je doneo kako bi zaštitio suprugu Megan od britanske javnosti i medija koji joj nisu bili naklonjeni. I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se njegovoj supruzi desi ono što se dogodilo njegovoj majci.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

- Hari je sam priznao da ne može da veruje koliko mu se život promenio i izokrenuo naglavačke. Megan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu, prijatelje kako bi ona mogla da slediti svoj san da postane holivudska glumica - ali to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru - rekao je izvor i dodao je kako se Hari oseća izgubljeno i usamljeno jer u Los Anđelesu nema prijatelje.

- Jedini ljudi koje vide su zvezde s A-liste sa kojima se Megan sprijateljila kako bi pokrenula svoju karijeru i postala superzvezda - rekao je te opisao kako je došlo do Harijevog nervnog sloma.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

- Princ i Megan su se svađali oko toga kako će izgledati njihov život u SAD-u kad se završe mere karantina, što ga je dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za lečenje mentalnih bolesti. Čuo sam da boluje od PTSP-a, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala - rekao je izvor za gorepomenuti magazin.

Autor: N.V.

#Princ Hari

'