AKTUELNO

Diktatura u Srbiji, horski ponavljaju Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostali Savezani. Šokirani i tužni što im njihovi saradnici narko-dileri nisu kao u vreme njihovi vlasti ugledni građani Srbije, već završavaju iza rešetaka gde im je i mesto, rekao je član predsedništva SNS Aleksandar Jovičić.

- Đilasov šurak osuđen na šest godina zbog šverca kokaina. Najbliži stranački saradnik u Kuršumliji švercovao 66 kilograma marihuane. Marinikin najbliži prijatelj i član SSP-a uhapšen zbog 1,4 kilograma marihuane. Boškov kum Tocilo uhapšen sa 77 kilograma heroina. Član Izvršnog odbora Dveri uhapšen zbog marihuane. Što bi se reklo, nastavi niz... Ko još Savezani može da vam poveruje da je slučajnost? - upitao je Jovičić i dodao:

- U čije vi to ime zapravo osmišljate lažne afere ne bi li diskreditovali Aleksandra Vučića, Nebojšu Stefanovića i policiju ili ste se već preregistrovali u Savez za narkotike, veća prava dilera i njihovu elitniju ishranu? Kakvu to Srbiju priželjkujete? Onu u kojoj će Marinika Tepić iseljavati novinare iz rodnog mesta po mafijaškom receptu, jer ne piši po njenom diktatu, a Đilasu govoriti „podrška, podrška“ da bi iza kulisa preprodaje oglasne sekunde i stekao još neku milijardu na račun građana Srbije?

Jovičić kaže:
- Na vašu žalost, ta vaša Srbija biće moguća jedino ako iselite iz Srbije kompletan narod, čiju podršku za svoje mračne filmove nikako ne možete da dobijete. De se ta vaša mafijaška vremena nikada vratiti neće, jer građani Srbije biraju politiku Aleksandra Vučića, politiku pristojne, vredne, uspešne, bezbedne i u svetu ugledne Srbije.

<
'