AKTUELNO

Najbolji teniser sveta izneo detalje koje niko nije znao.

Tokom zajedničkog "lajva" na Instagramu, Novak Đoković je upitao Mariju Šarapovu za jednu od njenih objava, a ubrzo se pokajao.

Kao najavu za ono što se desilo na Instagramu, odnosno zajedničko obraćanje navijačima, Marija Šarapova je objavila jedno od prvih pitanja koje je dobila na pomenutoj društvenoj mreži.

A ono je glasilo: Da li ste ikada igrali meč mamurni?

Najzanimljivije, tu temu nije "potegla" Ruskinja, već Novak, ali je kao džentlmen dao prednost Šarapovoj:

- Nikada nisam igrala pijana ili mamurna, ali sam se jednom tako osećala na meču. Izašla sam na teren nakon tročasovnog spavanja, nešto se dešavalo, ne sećam se. Bilo je finale Rima protiv Suarez Navero, pobedila sam u tri seta i tada se osetila kao da igram mamurna, kazala je Šarapova.

Mikrofon je došao do Novaka koji je imao zanimljivo priznanje.

- Ja gotovo nikada ne pijem alkoholo, ali sam imao jednu situaciju. Imao sam ludu noć tokom Dejvis kup vikenda, slavio sam osvajanje svog prvog Vimbldona i nisam očekivao da ću igrati. Zapravo, tražio sam da ne igram oficijalne mečeve, ali sam nekako završio u dublu. Bio sam u Lonodnu, pa pravo odande kao prvak Vimbldona otišao u Švedsku gde je Srbija igrala protiv Soderlinga i ekipe. Imali smo prednost, proslavili smo, nakon čega sam igrao mamuran. Sve što mogu da kažem jeste da nisam najbolje video lopticu, kazao je srpski as.

#Marija Šarapova

#Novak Đoković

<
'