AKTUELNO

Starleta Sara Soraja Vučelić-Masoni (34) uhapšena je na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti, pišu crnogorski mediji.

Prema informacija koje su izašle u javnost, zajedno sa crnogorskom starletom uhapšena je i Podgoričanka M.M. (33).

View this post on Instagram

#mountainlife ⛰🌍

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

- Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dve ženske osobe, S.M. i M.M. a koje nisu posedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. S.M. i M.M. su lišene slobode i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima - rečeno je iz Uprave policije.

Podsećanja radi, Soraji je na leto 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na osnovu kog se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana. 

Autor: D.T.

#Hapšenje

#Soraja Vučelić

#starleta

<
'