AKTUELNO

Kakav preokret!

Ermina Pešović pred milionima otkrila je šta joj se Dragana Mitar poverila u toku dana, te nagovestila da postoji šansa da Edis Fetić i Dragana dobiju bebu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana mi je rekla da joj kasni, to joj se inače ne dešava. Ne bih volela da trčite pred rudu, ona je možda trudna - govorila je Ermina.

Nakon saznanja da Dragani kasni menstrualni ciklus, produkcija je odlučila da joj da test za trudnoću, a ona je prokomentarisala sledeće.

Bože, daleko bilo! Prošle godine sam imala mnogo problema ovde, nisam imala ciklus sedam meseci, napolju se sve vratilo na staro. Danas mi je dvadeset i peti dan, mislim da je stres uzeo maha - prokomentarisala je Dragana,
Od vazduha se ne prave deca, ja nimalo ne brinem za to. Pazili smo se - objasnio je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram samo da kažem da je Dragana od mene uzela par anti-bebi pilula, jer su radili to nekoliko puta zaredom, pa da bi se zaštititla - otkrila je Mina Vrbaški.
Biću iskrena, kao i uvek do sada. Tražila sam od reporterke pilulu za dan posle, pa sam od Mine tražila anti- bebi pilule. Ne bih zadržala bebu ukoliko se ispostavi da sam trudna, nakon svega ovoga, ne bih - tvrdila je Mitrova.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'