AKTUELNO

Katarina Grujić proslavlja najradosniji hrišćanski praznik u svom domu u Beogradu u krugu porodice.

Mlada muzička zvezda ispoštovala je sve običaje, a na Veliki petak zajedno sa sedmogodišnjim sestrićem Lavom ofarbala je jaja.

U razgovoru za Pink.rs atraktivna crnka otkrila je koliko se ove godine najradosnjiji hrišćanski praznik razlikuje od prethodnih, kao i kako provodi dane izolacije usled pandemije koronavirusom.

Foto: Privatna arhiva

- Ove godine je nekako sve drugačije! Moja porodica i ja Vaskrs proslavljamo u kući, ali znam da će mnogi na ovaj veliki praznik biti razdvojeni usled vanrednog stanja u zemlji i policijskog časa - navela je Katarina, pa se osvrnula na takmičenje u tucanju sa jajima koje su ona i njen sedmogodišnji sestrić organizovali pre doručka.

Foto: Privatna arhiva

- Prvo smo u petak Lav i ja ofarbali jaja, jeste da smo posle toga jedva oprali ruke od boja, ali je vredelo! (smeh) Čini mi se da su ispala lepša nego ikad! Svake godine se takmičimo u kucanju i moram da priznam da je danas bilo baš napeto! Iako sam prvo ja vodila, Lavu je doplo jedno baš tvrdo jaje i na kraju je bilo izjednačeno - rekla je kroz smeh Kaća.

Ona se osvrnula i na dane izolacije.

- Od prvog dana vanrednog stanja poštujem sve mere koje su struka i država izdale. Organizovala sam se dobro, pa mi ne pada toliko teško. Svakodnevno vežbam, spremam sebi zdrave obroke, čitam, gledam filmove, serije. Disciplina je najvažnija i to je pravi način da se što pre rešimo ove pošasti.

Autor: Pink.rs

#Katarina Grujić

#Vaskrs

#koronavirus

#pevačica

<
'