AKTUELNO

Za TV Pink govorio je i italijanski prof. dr Marijano Francini, predsednik Naučnog udruženja za ozonoterapiju

Dok svestka stručna javnost u prethodnih nekoliko dana objavljuje naučne radove oozonoterapiji, kao efikasnom načinu za borbu protiv virusa Covid-19, vlasnik TV Pink Željko Mitrović je jo pre mesec dana bio na pragu ovog revolucionarog otkrića. Još 16. marta Željko je izvršio totalnu dezinfekciju i sterilizaciju zgrade TV Pink ozonom, a kako je sam rekao, izvršio je ozoniranje sopstvene krvi.

Da je Željko bio potpuno u pravu, dokaz su ne samo naučni radovi koji su poslemesec dana počeli da se pojavljuju, već i reči priznatih italijanskih lekara, koji su potvrdili ovu Željkovu teoriju.

Nakon dr Aleksandra Rubena, o Željkovoj ideji da izvrši ozonizaciju zgrade i sopstvene krvi u cilju zaštite od koronavirusa, za TV Pink govorio je i ugledni italijanski profesor i doktor Marijano Francini, predsednik Naučnog udruženja za ozonoterapiju (Società Italiana Ossigeno Ozono Terapia), zaposlen na "Clinica Comunian" u Rimu.

Ono što je vlasnik TV Pink uradio za sosptvenu krv je odlično i siguran sam da je koristio najbolji način da u potpunosti primeni ozonoterapiju. Takođe je dobro što je koristio ozon da bi dezinfikovao celu zgradu. Istina je da su mnogi, čak i ovde kod nas, mislili da je tako nešto nemoguće. Ako mi dozvolite da kažem, mislim da nisu poznavali način na koji ozon funkcioniše. Da budem iskren, to jeste veoma komplikovana materija. Imamo sreće da u našoj organizaciji imamo profesore koji su uspeli da razluče mehanizme kojima ozon može da se iskoristi u borbi sa koronavirusom. Sastavili smo protokol i dali bolnicama da ga ispitaju jer ionako nemamo drugi lek za Covid-19, u suprotnom ne bismo imali 21.000 umrlih u Italiji. Od toga smo počeli. Nadam se da i kod vas u Srbiji postoji neka naučna organizacija ili lekar koji bi mogao da primeni ovaj metod. Vaša televizija ga je već primenila i ja ću veoma rado razmeniti mišljenja i dati naš protokol za lečenje – rekao je prof. dr Marijano Francini.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, desetak profesora sa renomiranih svetskih klinika kontaktirali su Mitrovićasa pitanjem kojim aparatom sprovodi ozonizaciju krvi. Italijansko naučno društvo za ozonsku terapiju objavilo je studiju o poboljšanju zdravstvenog stanja pacijenata čija je krv tretirana ozonom. Rezultati su opšte poboljšanje kliničkog stanja: normalizacija telesne temperature, smanjenje reaktvnog proteina C (PRC), normalizacija otkucaja srca, poboljšanje zasićenja i smanjenje podrške kiseonikom, kao i normalizacija bubrežne funkcije (kreatin). Inače, ova terapija je veoma delikatna i funkcioniše tako što se uzme između 150 I 200 mililitara krvi i pomeša se sa 5 miligrama ozona, a zatim venski vrati u krvotok. 

Ozonoterapija je već počela da se primenjuje na zaražene koronavirusom u čak 17 bolnica u Italiji, a ostaje da vidimo kakve će razultate dati i da li je konačno nađeno efikasno rešenje u borbi sa koronavirusom.

Autor: M.Đ.

#COVID-19

#Marijano Francini

#coronavirus

#koronavirus

#terapija ozonom

#Željko Mitrović

<
'