AKTUELNO

Nakon što joj je rekao da se ne slaže sa njenim stavovima, Tara i Mateja su pričali o planovima za budućnost. Simova je istakla i kako jedva čeka da odvede Mateju u Skoplje.

Tara Simov i Mateja Matijević sinoć su tokom emisije "Pitanja gledalaca" istakli kako su ponovo zajedno i da opet uživaju u svojoj ljubavi koja se desila u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga":

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su se ovog popodneva grlili i ljubili u dvorištu, a onda je Tara odlučila da prizna Mateji šta je najviše opterećuje, zbog čega je on i te kako burno reagovao. Oni su pričali i o planovima za budućnost.

Sve na svetu si mi. Znaš koja je jedina stvar koja me muči, što nećemo spavati prvo veče kad izađemo odavde. Ovde smo zajedno svako veče... To je jedino što me opterećuje, što će biti: "Kad možemo da se vidimo", užas. Izađemo, šetamo po Knezu, idemo na rebarca, odemo u Skoplje, upoznaš sve moje lažne ujke... - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao kakvo pros*ravanje, Tara... Ne s*ri, molim te! I to što kažeš "lažne", nema veze što niste biološki, vi ste odrasli zajedno - izjavio je Mateja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'