AKTUELNO

Ivana je ranije priznala da je zaljubljena u Janjuša, a sada je u vezi sa Stefanom Karićem koji je, kako njih dvojica kažu, najbolji drug sa Janjuševićem.

Zorica Marković i Jelena Pešić odlučile su da komentarišu ljubavne parove u kući, nakon što je Bane Čolak pročitao pismo u kom je Veliki šef obavestio zadrugare da su u današnjem izazovu pobedili Nina i Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove dve zadrugarke sunčale su se u dvorištu, a osim o parovima, Zorica je pričala i o prijateljstvu Stefana Karića i Marka Janjuševića Janjuša. Dok njih dvojica govore da su najbolji prijatelji, Stefanova sadašnja devojka Ivana Šopić priznala je ranije da je zaljubljena u Janjuša, što Zorica ne može da razume.

Foto: TV Pink Printscreen

Karić - Šopička mi se ne svia, jer si ti tu... Ana je tu, tu je još jedna koja neće da se otkrije - rekla je Zorica.
Ali vidiš da smo Stefan i ja drugari - rekla je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, poštujete se. Meni je odvratno, Filip je bio sa ovom, sa onom... Sve su imale momke i nikom ništa ne smeta. Janjuš i Stefan nikad ne mogu biti drugovi, jer je ona jasno devojka (Ivana) priznala da je zaljubljena u Janjuša. To nije iskreno ni sa Janjuševe, ni sa Stefanove strane. Da li će se ta veza ili prijateljstvo nastaviti, to mi ne znamo. Dalje, Bora i Milica, nema od toga ništa. Ona je jako čudna žena - nastavila je da priča Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'