AKTUELNO

I to baš na rođendan!

Maja Marinković i Tara Simov imale su svađu tokom prošle noći nakon žurke zbog Mateje Matijevića i dogovora koji su imale. U sve se umešao i Marko Janjušević Janjuš pa je u kući izbio haos, nakon kog je Tara završila u zatvoru. O ovome je bilo i reči tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni zamerila te neke glupe situacije. Ona je spomenula u svađi da sam sedela sa Matejom, Mateja je tu sedeo sa još pet. Ja razumem da je zaljubljena žena, ali ona preuveličava. Meni je žao, nemam šta ja tu da se mešam. Ja sam njoj rekla da ne možemo da budemo drugarice nikada, ali sam želela da budem dobra da ne bih druge ljude dovodila u konflikt, kao što je sinoć bilo sa Janjušem. Ništa nije bilo to u smeru muvanja - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i ja smo napravile dogovor da se ne bi nastavljao konflikt, rekle smo da nećemo biti dobre, ali da nećemo to prekršiti. Prekršila je kada je bilo to za nudle, ja sam imala molbu da ima 0 komunikaciju sa Matejom, a da je ja ne bockam. Ja sam se držala svog dogovora - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ja nisam prekršila dogovor. Ja mogu da razumem da sam se ja nešto šalila sa njim peckala ga, dobacivala, ali ja sa njim nemam komunikaciju. Sinoć niti sam se bavila sa Matejom, niti sam radila nešto što bi moglo da je povredi, a to sedenje na travi su meni budalaštine. Ja nemam 13 godina - prekinula je Maja, Taru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam upućen u te stvari, niti me preterano zanimaju. Neću sada, Tari je rođendan, ja joj želim ovim putem srećan rođendan. Vidim da ju je jako pogodilo to što joj ja nisam prišao da joj čestitam rođendan. Smešne mi jesu te priče. I Tara je rekla svoje, izvređala me najstrašnije. Danas mi je rekla da je shvatila da je pogrešila, sve je to okej - rekao je Mateja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'