AKTUELNO

Upoznajte Filipa, nominovanog za nagradu "Heroji Beograda".

Nakon uvođenja vanrednog stanja u Srbiji zbog epidemije korona virusaGrad Beograd i TV Pink pokrenuli su prvu zvaničnu zajedničku akciju - “Heroji Beograda” – u okviru koje građani mogu da na mejl heroji@pink.rs prijave osobu koja je pokazala veliki stepen odgovornosti, empatije i požrtvovanja prema onima kojima je to najpotrebnije u ovim svakako ne jednostavnim vremenima.

Jedan od nominovanih za ovu nagradu je Filip Volšek iz Fizio Tima.

Stanje epidemije zatvorilo je teretane i primoralo građane da nađu alternativu za svoj trening. Najveći problem među njima imaju oni koji su zadobili povredu kuka, kolena ili leđa te im je oporavak jako važan i samim tim vežbe ne smeju da propuštaju.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Zato je Filip Volšek tu, da im pomogne i samim tim ne dozvoli da im oporavak bude ugrožen.

Zbog novonastale situacije i preporuke Ministarstva zdravlja da se vežbe oporavka ne rade u zatvorenom prostoru, došli smo na ideju da svima kojima je neophodno i koji nas prate preko društvenih mreža pružimo pomoć. Da pratimo njihov rad onlajn, njihovu rehabilitaciju i dajemo savete na koji način treba da ostanu aktivni.

Filip je objasnio i kako to sve u praksi izgleda.

Stupamo u kontakt sa pacijentima. Dosta njih dosada već i poznajemo, kao i njihove problem. One koje ne poznajemo, a obrate nam se preko društvenih mreža, zamolimo da popune anketu. Tada dobijamo njihovu kliničku sliku i na osnovu toga, pravimo im plan i program rehabilitacije.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Svi koji imaju neku povredu dobrodošli su da se pridruže Filipu i njegovom timu u onlajn treninzima. Reakcije onih koji su u treninzima do sada učestvovali veoma su pozitivne. Ovakav način treninga posebno je značajan kada je kretanje ograničeno.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Zbog svog predanog rada u ovim teškim vremenima, Filip Volšek nominovan je za nagradu “Heroji Beograda” koju dodeljuje Grad Beograd i TV Pink. Ukoliko i vi znate nekog heroja iz svoje okoline prijavite ga na mejl heroji@pink.rs.

View this post on Instagram

Stanje epidemije zatvorilo je teretane i nateralo ljude da traže alternativu za svoj trening. Međutim, najveći problem imaju oni koji su u skorije vreme zadobili povredu kuka, kolena ili leđa, pa ne smeju da propuste vežbe. Filip Volšek iz „Fizio tima“ dosetio se načina da pomogne tim ljudima, kako ne bi ugrozili svoj oporavak. - Došli smo na ideju da potpuno besplatno, za sve kojima je to neophodno i koji nas prate na društvenim mrežama, pružimo pomoć i pratimo online njihov oporavak i rehabilitaciju, i dajemo im savete na koji način da ostanu fizički aktivni – rekao je Filip. Zbog ove fantastične ideje za pomoć onima kojima je to neophodno, Filip je zaslužio nominaciju za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ovo je njegova priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

Autor: S.P.

#Grad Beograd

#Trener

#Trening

#filip volšek

#heroj

#heroji Beograda

#onlajn trening

<
'