AKTUELNO

Gledalac takođe smatra da Gagi i Anabela treba da spuste loptu.

Svoju reč, tokom ove večeri kada se u rijaliti programu "Zadruga 3" održava izbacivanje, imaju priliku da daju i gledaoci najgledanijeg TV formata na ovim prostorima. Gledalac Dejan iz Beograda rekao je da su na njega najjači utisak ove nedelje ostavili zamršeni odnosi između Lune, Gagija, Anabele i Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše mi je žao Lune, ona je dobra devojka, iskrena, ali pravi najveće greške. Jedina najveća greška je Marko. Prošle godine svi su bili na okupu kada su bile čestitke, vladala je neka sloga u njihovoj porodici, a za reprizu Nove godine su oni stupili u vezu i tada je počelo rasulo u njihovoj porodici. Anabela je apsolutno sve u pravu za Marka što priča. Marko je jako proračunljiv, sve radi iz koristi i jako loše utiče na nju. Sve to što ona loše radi, je pod njegovim uticajem - rekao je gledalac.

Foto: Pink.rs

Što se tiče Gagija i Anabele, oni kada se svađaju, ja smatram da između njih nema mržnje, nego kao da se takmiče oko Lune. Ima istine i u jednoj i u drugoj priči. Mislim da između njih nema mržnje i da treba da nađu zajednički jezik. Mislim da između njih postoji emocija, ne ljubavna, nego prijateljska. Videli smo i na žurki. Mislim da je Fanki Dži jedini način da se povrate oboje na scenu - rekao je Dejan iz Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'