AKTUELNO

Nisu mogli drugačije da se izbore!

Javnost je šokirala činjenica da je pevačica Indira Aradinović Indi otišla na operaciju želuca, iz estetskih razloga, a onda se sve zakomplikovalo i ona se sada bori za svoj život.

View this post on Instagram

1. Ne znam odakle da pocnem... Zahvalnost je najmanje sto dugujem medicinskom osoblju,koje se u ovom trenutku bori za Indirin zivot. Ovo je sve pocelo bezazleno. Otisla je zdrava na operaciju zeluca(operacija je bila iz estetskih razloga), trebala je da izadje nakon tri dana i da bude kod kuce sa svojom porodicom. I sve ovo ne bi bilo toliko dramaticno da nije napolju stanje kakvo jeste. Operisao ju je doktor Miroslav Ilic,9.marta od kojeg ni u jednom momentu nismo imali adekvatnu pomoc i podrsku. Koji je nakon nekoliko dana operacije rekao da ne zna koji je razlog njenih mucnina i konstantnog povracanja. Lezala je u Sremskoj Kamenici 11 dana nakon operacije,sa hematomom je pustena na kucno lecenje,koje je izazvalo jos mucnina,jos povracanja i povisenu temperaturu. Druga noc kod kuce bila je teska, nezamislivo teska. Odvela sam je u Medigroup,gde je primila infuziju da prezivi noc, jer njen zeludac nije mogao ni vodu da prihvati.Shvatili smo da ne mozemo da je lecimo kod kuce jer dehidrira, gubi snagu i ako popije kap vode povrati zeludacnu kiselinu. Nakon toga smo zvali Doktora Miroslava Ilica, koji ju je smestio u privatnu bolnicu,jer u drzavnu nije mogla,po njemu nije hitan slucaj,a nije ni imala zdravstvenu knjizicu. Predlozio je da legne u bolnicu da vide sta ce dalje. Rekao je da joj zeludac ne funkcionise,da ne zna razlog toga.Dogovoreno je da joj ponovo urade gastroskopiju,da joj ubace sondu i kroz nju balon,da joj prosire zeludac,jer je smatrao da se zeludac zalepio za hematom. Kada su joj uradili gastroskopiju videli su da sonda ne prolazi.Sledeci korak je operacija gde su uvideli da ona ima jak upalni proces pankreasa i slezine,a da je zeludac maltene uvrnut. Slezinu su joj otklonili, uradili by pas, a zeludac joj jos malo “prekratili”. Od tada krece agonija. Pocele su da nam stizu poruke od ljudi koje je Dr Ilic operisao,kako se mesecima oporavljaju,prolaze kroz isto, pa cak i da je jedan momak preminuo. To nas je samo jos vise uznemirilo!Kad god bismo pozvali Dr Ilica,bio je u strasnoj guzvi.Nikada nije pokusao da nam pruzi podrsku, prvenstveno mojoj majci,koja se vec suocila sa gubitkom deteta,kojoj je svaka nasa “prehlada” bila poput traume.

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

No, ona nije jedina. Mnoge naše poznate ličnosti išle su na operaciju želuca kako bi smanjili telesnu težinu, a u nastavku pogledajte samo neke od njih.

DARKO LAZIĆ

Pevač Darko Lazić ne krije da se podvrgao operaciji želuca, te da je zahvaljujući tome uspeo da izgubi skoro 40 kilograma. On je izjavljivao da se sada odlično oseća, a ne planira da stane dok ne dovede svoj izgled do savršenstva.

Foto: TV Pink Printscreen

ANA NIKOLIĆ

Ana Nikolić navodno je, tajno, pre pola godine otišla na operaciju koja se medicinski zove crevasti želudac, nakon čega je za mesec dana izgubila 15 kilograma. Kako je pevačica nakon porođaja imala velike problem sa viškom kilogramima, kojih nikako nije mogla da reši pomoću dijeta i raznih tretmana, Ana se odlučila na radikalnu i bržu promenu. Ona je za ovu intervenciju iskeširala od 5.000 do 10.000 evra.

Foto: TV Pink Printscreen

DEJAN MILIĆEVIĆ

Dejan Milićević nakon operacije za samo nedelju dana oslabio je 20 kilograma!

- Probao sam sve žive dijete i tablete za mršavljenje, ali sve je imalo jo-jo efekat i kilogrami su mi se vraćali. Išao sam i kod najboljih nutricionista na Balkanu, ali pomoći nije bilo. Imao sam 143 kilograma i zbog toga su me bolela kolena i teško sam ustajao. Kuma mog druga uradila je operaciju smanjenja želuca i kada sam video njene rezultate, odlučio sam se i ja na taj korak - rekao je jednom prilikom Milićević.

Foto: Andrej Nihil

BOKI 13

Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 jedna je od javnih ličnosti koja se, inače, među prvima podvrgao ovom zahvatu. Operacija je kod Bokija i te kako urodila plodom, te se za vrlo kratak vremenski period "prepolovio".

Međutim, kako se navodi, ono što se iskomplikovalo, u njegovom slučaju, je to što je nedugo nakon operacije uhapšen, a ne baš najbolji uslovi u zatvoru uticali su na to da se njegovo zdravstveno stanje naglo pogorša. Boki je danima konstantno povraćao.

Foto: Tv Pink Printscreen, Instagram.com/boki13official

Autor: N.V.

#Darko Lazić

#Indira Aradinović Indi

#operacija želuca

'