AKTUELNO

Srpski golman jedan je od nominovanih za nagradu koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink.

Otkako je u Srbiji stupilo na snagu vanredno stanje zbog epidemije virusa Covid-19, kod građana može jasno da se oseti izražena empatija, solidarnost i jedinstvo. Zbog onih koji su se izdvojili i pokazali visoki stepen brige za ostale sugrađane, Goran Vesić ispred Grada Beograda odlučio je da pokrene kampanju „Heroji Beograda“, koja nagrađuje građane koji su pokazali humanost u ovim teškim momentima za sve nas. Akciji se odmah pridružio Željko Mitrović i TV Pink, a gledaoci svakodnevno imaju priliku da se upoznaju sa herojima koji su dobrobit svojih sugrađana stavili na prvo mesto. Koliko sredstava Grad Beograd izdvoji za fond nagrade, toliko će izdvojiti i TV Pink.Sada svi imaju priliku da prijave heroje iz svoje okoline na mejl heroji@pink.rs, a deset najboljih dobiće statuu Pobednika kao i vrednu novčanu nagradu. 

Jedan od nominovanih za ovu nagradu je Milan Borjan, golman fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Nakon proglašenja vanrednog stanja u Srbiji, naši sugrađani su bez neodumicepočeli da se organizuju u grupe, kako bi pomogli ljudima koji su zbog epidemijevirusa Covid-19 sprečeni da izađu iz svojih domova. Nije bitno ko ste i kog stezanimanja, u humanitarnoj akciji pakovanja paketa za pomoć penzionerima su svi dobrodošli. Milan Borjan, golman Crvene zvezde je jedan od mnogih koji su svoje vreme posvetili drugima. On svakodnevno sa ostalim volonterima u beogradskoj „Štark areni" pakuje pakete sa neophodnim namirnicama za penzionere koji su u karantinu. 

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Milan Borjan samo je u jednom danu, u beogradskoj „Štark areni" , sa dobrovoljcima poput njega, spakovao skoro 12 000 paketa. Svojim primerom golman Crvene zvezde pozvao je mnoge da se pridruže ovoj akciji i poslao poruku: 

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

“Treba da pomažemo jedni drugima, koliko je ko u mogućnosti. Moj izbor je bio da dođem ovde i na taj način pomognem. Igrači Crvene zvezde organizovali su humanitarnu akciju među sobom, da se skupi što više novca da bi kupili respiratore.”

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Svojim nesebičnim delom, Milan se zasluženo našao u konkurenciji za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ukoliko i vi znate nekog heroja iz svoje okoline, prijavite ga na mejl heroji@pink.rs.

View this post on Instagram

Nakon proglašenja vanrednog stanja u Srbiji, naši sugrađani su bez neodumice počeli da se organizuju u grupe, kako bi pomogli ljudima koji su zbog epidemije virusa Covid-19 sprečeni da izađu iz svojih domova. Nije bitno ko ste i kog ste zanimanja, u humanitarnoj akciji pakovanja paketa za pomoć penzionerima su svi dobrodošli. @borjan_milan_official , golman Crvene zvezde je jedan od mnogih koji su svoje vreme posvetili drugima. On svakodnevno sa ostalim volonterima u beogradskoj „Štark“ areni sprema pakete sa neophodnim namirnicama za penzionere koji su u karantinu. Ovim svojim nesebičnim delom, Milan se zasluženo našao u konkurenciji za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ovo je njegova priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

Autor: S.P.

#Crvena Zvezda

#Grad Beograd

#Milan Borjan

#fudbal

#golman

#heroj

#heroji Beograda

'