AKTUELNO

Srpski džudista jedan je od nominovanih za nagradu koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink.

Novonastala situacija izazvana epidemijom virusa Covid-19, u mnogima je probudila najhumanije. Inspirisan time, Goran Vesić ispred Grada Beograda odlučio je da započne kampanju “Heroji Beograda”, u okviru koje će građani moći da prijave sve one ljude koji su pokazali visok stepen humanosti u najtežim momentima. Ovoj akciji odmah se pridružio Željko Mitrović i TV Pink, a gledaoci svakodnevno imaju priliku da se upoznaju sa herojima našeg vremena. Heroji vašeg susedstva i njihova dela ne treba da prođu neopaženo! Iskoristite priliku i prijavite ih na mejl heroji@pink.rs. Deset heroja dobiće statuu Pobednika, kao i vrednu novčanu nagradu! Polovinu sredstava za nagradni fond izdvojiće Grad Beograd, a drugu polovinu TV Pink.

Jedan od nominovanih za ovu nagradu je reprezentativac Srbije u džudou ičlan džudo kluba Crvena zvezda, Strahinja Bunčić, momak koji je stavio druge ispred sebe u ovim teškim vremenima. Na inicijativu rukovodstva kluba Crvena zvezda, prvi tim, u kom je i Strahinja, stavljen je na raspolaganje starijim građanima svih beogradskih opština. Sve što stariji sugrađani treba da urade jeste da sastave spisak potrebnih namirnica ili lekova, a Strahinja će sa svojim saborcima iz kluba otići u prodavnicu, na pijacu ili apoteku, kupiti im sve neophodne stvari i dostavi na kućnu adresu.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Ljudi kojima ovi mladi, hrabri momci pružaju pomoć veoma su zahvalni,jer ne moraju da se izlažu opasnosti svojim izlaskom iz domova.

Mi mladi smo tu da im pomognemo – šalje Strahinja nesebičnu poruku.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Mladi džudista Crvene zvezde dodaje da je svoje slobodno vreme podredio pomoći starijim osobama, a veče posvetio mini treninzima snage i izdržljivosti u svom domu. Ovaj hrabri mladić je poručio stanovnicima Beograda:

Ostanite u svojim kućama, strpite se, ovo će brzo proći.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Strahinja je dodao da će samim tim biti i manje žrtava, a to je nešto čemu svi težimo.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Zbog svoje nesebičnosti i predanosti, Strahinja Bunčić nominovan je za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ukoliko i vi znate nekog heroja iz svoje okoline, prijavite ga na mejl heroji@pink.rs.

View this post on Instagram

Reprezentativac Srbije u džudou i član kluba Crvena zvezda, Strahinja Bunčić, stavio je druge ispred sebe u ovim teškim vremenima. Na inicijativu rukovodstva kluba Crvena zvezda, prvi tim, u kom je i Strahinja, stavljen je na raspolaganje starijim građanima na svim beogradskim opštinama. Sve što stariji sugrađani treba da urade, jeste da sastave spisak potrebnih namirnica ili lekova, a Strahinja sa svojim saborcima iz kluba ode u prodavnicu, na pijacu ili apoteku, kupi im sve neophodne stvari i dostavi na kućnu adresu. Zbog toga, Strahinja je nominovan za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ovo je njegova priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

Autor: S.P.

#Crvena Zvezda

#Džudo

#Džudo klub | Crvena Zvezda

#Strahinja Bunčić

#grad Beogard

#heroji

#heroji Beograda

'