AKTUELNO

Srpski fudbaler je jedan od nominovanih za nagradu koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink.

Nakon što je Goran Vesić ispred Grada Beograda odlučio da započne kampanju “Heroji Beograda” , u okviru koje će građani moći da prijave sve one ljude koji su pokazali ž visoki stepen humanosti u trenucima kada je Srbija, kao i čitav svet, pogođena epidemijom koronavirusa, ovoj akciji pridružio se Željko Mitrović i TV Pink. Kada se završi vanredno stanje, deset heroja biće nagrađeni – dobiće statuu pobednika, ali i vrednu novčanu nagradu. Koliko sredstava Grad Beograd izdvoji za fond nagrade, toliko će izdvojiti i TV Pink.

Na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, svakog dana se u jutarnjem programu “Novo jutro”, kao i ostalim informativnim emisijama, emitujese prilog o nominovanima za nagradu “Heroji Beograda”.

Danas su naši gledaoci iz čitave Srbiji imali priliku da upoznaju fudbalera Partizana, Lazara Markovića, koji je u vanrednoj situaciji dao sve od sebe da pomogne svojim komšijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Mladi srpski fudbaler je na oglasnoj tabli u svojoj zgradi okačio obaveštenje – ukoliko nekome od njegovih komšija, posebno onim starijim, treba bilo kakva pomoć, da ne oklevaju da mu se obrate. 

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom vanrednog stanja, pomoć komšijama je Lazaru prioritet.

Mislim da je to najnormalnija stvar i hvala Nikoli Rokviću koji je ovo pokrenuo. Javljale su se komšije, pomogao sam koliko sam mogao, a tu sam šta god da treba dok traje vanredno stanje – rekao je fudbaler Partizana.

Foto: TV Pink Printscreen

Trenutno, tokom vanrednog stanja, Lazar treninge obavlja kod kuće kako bi bio spreman za nove pobede na terenu. Do tada, svima, a posebno starijim građanima, poručuje da se pridržavaju svih mera koje je preporučila struka i Vlada Republike Srbije.

Poručio bih svima da slušaju šta im se kaže jer jedino tako možemo da pobedimo virus – rekao je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što je pokazao visoki stepen solidarnosti, empatije i odgovrnosti u ovim teškim vremenima, Lazar je sasvim zasluženo nominovan za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju grad Beograd i TV Pink.

View this post on Instagram

Lazar Marković, fudbaler Partizana, odlučio je da u vanrednoj situaciji da sve od sebe da pomogne svojim komšijama. On je na oglasnoj tabli u svojoj zgradi okačio obaveštenje da ukoliko nekome od njegovih komšija, posebno onim starijim, treba bilo kakva pomoć, da mu se obrate. Tokom vanrednog stanja, pomoć komšijama je Lazaru prioritet. - Mislim da je to najnormalnija stvar i hvala Nikoli Rokviću koji je ovo pokrenuo. Javljale su se komšije, pomogao sam koliko sam mogao, a tu sam šta god da treba – rekao je mladi fudbaler. Zato što je pokazao visoki stepen solidarnosti i odgovrnosti u ovim teškim vremenima, Lazar je s pravom nominovan za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju grad Beograd i TV Pink. Ovo je njegova priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

Autor: M.Đ.

#Fudbaler

#Goran Vesić

#Grad Beograd

#Lazar Marković

#RTV Pink

#heroji

#heroji Beograda

#Željko Mitrović

'