AKTUELNO

Nije se nadao ovome!

Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" za Mensura Ajdarpašića, a bilo je u vezi ljubomore koju oseća prema svim muškarcima, ali naročito prema Davidu Dragojeviću, sa kojim je nekoliko puta već dolazio u sukob, zbog Mine Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti ijmaš ogledalo u Beloj kući? Da li ti stvarno misliš da bi Mina imala potrebu nekog drugog muškarca u kući, a posebno nekog Kena iz Veternika?
Imam ogledalo i često budem pored njega, to nije nesigurnost, već ljubomora moja. I ne verujem da bi bila sa nekim drugim, ali vraćam se u njenu prošlost neku - pričao je Mensur.
Treba da bude ljubomorna na Davida, to sve devojke govore u kući - dobacila je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

To je već nekoliko puta bilo i juče, tu situaciju što je bila, on ne voli da sam ja u prostoriji kada je neki muškarac tu, kao što je bilo ono u pabu, ne želi to jednostavno, on je sebičan i ne želi da me deli ni sa kim. Mislim da je za neke stvari u pravu, ali za neke nije. Ne spuštam ja bukvalno glavu, nego nemam potrebu da pogledam nekoga ovde - rekla je Mina.
Ja sam Minu gledao totalno drugačije, mi smo bili samo u budžetu, nikada nisam osetio ništa slično ni sa njene strane, niti je trebalo da bude. Baš je bilo druženje, mi smo se samo družili. A ja sa njima nisam proveo 2 minuta od kada sam ja ušao ovde zajedno - pričao je David.
Pričalo se da su oni ovde boravili, pa čak i da su spavali zajedno, poznavajući to detaljno, ne dozvoljavam sebi da nešto drugačije razumem - ubacio se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'