AKTUELNO

Isplivali novi detalji.

Da li je Marko Miljković svestan da ga je njegova devojka Luna Đogani ogovarala kod svih članova svoje uže i šire porodice, kao i kod prijatelja, pa da sada oni ispiraju usta - bilo je pitanje koje je publlika postavila ovom zadrugaru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja to nazvao tračarenjem. Luna nekada zna da preuveliča neke naše svađe i situacije, stvari koje sam rekao i znam da je to slučaj bio i napolju i eto odatle je ta odbojnost od Anabele. Luna je to govorila iz besa i ljutnje u tim situacijama. Ne kažem da je izmišljala, ali je preuveličavala stvari. Kaže i što misli i što ne misli. Mislim da vremenom postaje sve blaža i realnija. To je ona radila i u Zadruzi, pa napravi haos. To je radila i napolju - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne bih složila sa Markom. Ja znam šta sam ja gledala. Znam kakav je haos nastajao kada su bile njihove svađe, način na koji se on obraća njoj, tipa ono: "Šutnuću te kao k*čku". Ne možeš da kažeš da ona preuveličava stvari. Ona nije mogla da preuveliča nešto, što smo videli - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne pričam za te situacije kada sam bio grub, za mnoge stvari sam se izvinio. Ona je meni opsovala mater i zato sam joj rekao da ću je šutnuti kao k*ju - dodao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'