AKTUELNO

Uhvaćena u laži!

Iva Grgurić nedavno je izjavila da će sve ukućane blokirati kada izađe iz rijaliti programa "Zadruga" i otići u Zagreb. Ono što je zanimljivo jeste da je i Filipa Đukića stavla u isti koš.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom ove teme Iva je rekla i da je to zapravo razlog zbog čega neće da ozvaniči vezu sa Đukićem.

Jedino s kim ću ostati u kontaktu, nisam rekla u kakvom kontaktu, ali to je sa Mićom - rekla je Iva.
Dok ga ne opljačkaš - dobacio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam kada je to pričala. Meni je posao ovde, ona je tamo... Ja najveronvatnije neću da se selim iz Beograda, ona hoće da ide tamo (u Zagreb). Po meni je ovo realno stanje. Meni je najlakše da lažem i kažem: "Pre ću ja u Zagreb". Možda neće, ali za sada je to tako - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo se povela i priča o tableti za "dan posle" koju je Iva tražila od produkcije, čime je samu sebe demantovala i tvrdnje da nije imala seks sa Filipom. Raskrinkala ju je Nataša Radan.

- Dali su mi magnezijum i vitamin C, da podelim svima u kući, da uzmem za sebe tablete i rekli su mi da obavezno Ivi dam tu tabletu jer je ona to tražila. Ušla sam, dala sam joj, kaže ona:"Šta je to?", ja rekoh:"Ono što si tražila, tableta za dan posle".

Ja jesam to tražila, ali šta god da ja kažem, nećete verovati... Jeste, za Filipa je, bolelo ga je grlo - nevešto se pravdala Iva, koju su svi uhvatili u laži.
Za mene je tableta! - pokušao je Filip da odbrani svoju dragu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

#Zadruga

'