AKTUELNO

Vlahovića nije napustilo dobro raspoloženje uprkos lošim vestima, pa je sa Kijezom prekratio vreme u izolaciji.

Srpski fudbaler i napadač Fiorentine Dušan Vlahović, otkrio je u petak da je zaražen korona virusom, od koga se leče i njegovi saigrači Patrik Kutrone i Herman Pecelja.

Zbog ovog otkrića je Viola otišla u izolaciju, kao što je uradilo još nekoliko klubova u Evropi, a Vlahović je karantin iskoristio da se putem društvenih mreža sit ispriča sa Federikom Kijezom, sinom nekadašnjeg napadača Parme, Fiorentine i Lacija - Enrika Kijeze.

View this post on Instagram

:)

A post shared by Vlahovic Dusan (@vlahovicdusan) on

Iz razgovora je bilo jasno da Vlahovića nije napustilo dobro raspoloženje uprkos lošim vestima, pa je sa Kijezom diskutovao o najboljim igračima na svetu, o tome koje video igrice voli da igra, pesme da sluša, ali je i opisao šta se dešavalo kada je otkrio da nešto nije u redu.

- Imao sam temperaturu 37 stepeni jednog jutra, uzeo sam lek da je spustim, nije pomoglo i otišla je na 39 - priča Vlahović koji je potom tražio da se testira zbog drugih.

Jedan od oko pet hiljada fanova koji su pratili "lajv" putem društvenih mreža postavio mu je pitanje o korona virusu, a Srbin je uzvratio šalom, "Hladi se i meni korona u frižideru".

View this post on Instagram

🇷🇸✌🏽

A post shared by Vlahovic Dusan (@vlahovicdusan) on

Došlo je i do manje "razmirice" sa Kijezom kada je rekao da više voli Marka Markeza, u odnosu na Valentina Rosija, jer Italijan više ceni svoju legendu.

Da podsetimo, Italija je najviše pogođena od evropskih zemalja ozloglašenim korona virusom koji je zahvatio celu planetu. U ovoj zemlji je registrovano više od 20.000 obolelih i oko 1.400 umrlih od virusa koji je decembra prošle godine krenuo iz kineskog Vuhana.

#Dušan Vlahović

#koronavirus

'