AKTUELNO

Nije ih štedeo.

Ovog popodneva Veliki šef je ukućanima poslao pismo u kom ih je obavestio da je potrebno da izaberu najgluplju osobu među njima. Nakon svađe Nine Babić i Mlađe Jovanovića, došlo je do rasprave između Filipa Đukića i Branislava Radonića Brendona.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvojica posvađali su se zbog Nikole Orozovića. U sve se umešala i Iva Grgurić nakon nekoliko minuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da je Orozović inteligentan za neke stvari. Kada je bila igrica sa bojama, pogledao je jednom na sekundi, i ispalo je tako na kraju. Tako da je Orozović inteligentan za neke stvari, ali ja mislim da on ne zna da se snađe sa ljudim. Orozović ispada glup jer se peca na svake gluposti, pogotovu ovo za Brendona - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi njega pocenjujete, on ne zna da se izrazi za stolom, ali on je inteligentan. Paljba svi, nemojte da ga smarate! Šta ga ti savetuješ? Jesi ljubomoran što ja imam kadar u rijalitiju? - skočio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šta ti meni da se mešaš. On je pametniji od tebe. Čisto si ljubomoran što tvoja veza sa Ivom ne dolazi do izražaja. Ja sa svojim zezanjima sa njim, dolazim više do izražaja. Ivu je pojela sujeta, jer nije u priči sa Markom Miljkovićem. Tebe Filipe mrači Iva. Ti ne znaš gde se nalaziš. Ti se zaljubio, ona ti ne uzvraća emocije. Ona je prost manipulator - dodao je Radonić.

Foto: TV Pink Printscreen

To što ti nikada nisi imao devojku, ne možeš da skapiraš neke stvari. Sve sam ti rekao ovom rečenicom, sedi dole - rekao je Đukić.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'