AKTUELNO

Bane Čolak se odmah pobunio!

Voditelj Milan Milošević je u večerašnjem "Pretresu nedelje" želeo da čuje i šta Aleksandra Nikolić misli o pomirenju Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Podsetimo, Zola je pokušavao da osvoji Aleksandru od njenog ulaska, a ona je progovorila o ovoj temi.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je svesna da se Zola igra sa njom i da koristi priču jer je podignut u petak, fale mu cigarete... On se igra, ona je iskrena. Eto, to je moje mišljenje - istakla je Aleksandra, pa dodala:
Mislim da bi na silu bio sa njom zarad opstanka u rijalitiju - zaključila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića se iznervirao što zadrugari osuđuju Miljanino i Zolino pomirenje i ne veruju u iskrenost Zolinih emocija, pa ih je podsetino na njihove priče.

Mina i Mensur su gori od Miljane i Zole sto puta. Mlađa i Nina... Ivana i Bane stalno haos. Banetova devojka glumi podmornicu, ima li šta gore? Ko više laže, Ivana ili Miljana? Iste ste... Jedina veza gde se zaista obostrano vole ljudi i s*ksaju stalno, to su Miljana i Zola. Da nema Marije, njih dvoje se nikada ne bi posvađali - poručio je Mića, a Bane se sve vreme bunio i urlao što ga je Mića poredio sa Miljanom i Zolom.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'