AKTUELNO

Nije očekivao da će čuti veliki broj negativnih komentara.

Na kraju ovonedeljnih nominacija svoj glas dao je i vođa Stefan Kandić Kendi. On je ovoga puta odlučio da glasa za Marka Miljkovića. Na kraju je voditelj Darko Tanasijević želeo da čuje šta su potrčci, Jelena i Marko, imali da kažu nakon što su čuli stavove svih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su negde opisali odnos sa mnom kakav zapravo jeste. Ja stvarno tako najbolje funkcionišem, kada se družim. Okružena sam velikim brojem ljudim, što prijatelja, što familije... Ljudi su mi potrebni zbog opstanka i da bi mi brže prolazilo vreme. Ne mogu da se družim sa jednim istim ljudima. Hvala ljudima koji me nisu komentarisali, jer stvarno nisu dostojni toga. Meni samo nije jasno ovo oko Miće, ti si se naljutio na mene Mićo. Ja samo prilazim ljudima iz poštovanja. Svi su korektni - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da sedim s nekim s kim ne pričam. Ja nisam u sukobu sa Jelenom, ne želim da ulazim u raspravu - rekao je Mića, Jeleni, koji se zatim posvađao sa Markom Đedovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Miljković je prvi nominovani zadrugar ove nedelje od strane svojih cimera koji su imali i te kako negativne stavove o ovom cimeru, dok su gledaoci najmanje glasova udelili Mirku Gavriću.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo da se zahvalim svima i ovo je očekivano. Nisu imali priliku da me upoznaju za ovih 20 dana koliko sam ovde. Što se tiče ovih lošijih komentara, ja ne znam kada će određene fekalije da shvate da su zgažene. Neću da se osvrćem na njih. Ne zanimaju me - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve što sam imao, rekao na početku. Ovde sam došao da ponovo sebe zavolim. Definitivno sam učinio jaku hrabru stvar. Ovo je za mene bila igra i jedno veliko životno iskustvo. Pobedio sam sebe za razliku od prošle godine - rekao je Mirko.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'