AKTUELNO

Ovo im se neće svideti.

Branislav Radonić Brendon bio je sledeći sagovornik Drveta mudrosti u Rajskom vrtu, gde je otvorio dušu o svojim problemima i u opširnoj ispovesti isprčao šta misli o zadrugarima sa kojima je u sukobu, a prvo se dotakao takozvane grupe "III-2".

Tmurno se osećam, kao što je i vreme. Dosta negativne energije sam pokupio. Dosta zlih ljudi je u kući, pokušali su da me sprdaju i da izmišljaju. Trude se da me omalovaže na neki način. Opet sam autsajder u rijalitiju. Da li su uspeli ovako za mesec dana da se okrenu protiv mene? Biće sunčanih dana ovde - rekao je Brendon, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ali sada se osećam kao razjarena puma. Sanjao sam da se borim sa pobesnelim rotvajlerom. To znači da se ne štedim, radim šta mi se radi, ne taktiziram. Marku sam rekao da ne želim da pijem kafu sa ekipom iz III-2. Ima tu popričično iskompleksiranih likova, koji su nanjušili taj X-faktor kod mene. Nisu spremni za pojavu kao što sam ja, hoće da je stave na marginu. Osećam da sam marginolizovan od druge zadrugara. Milan Petković je neartikulisana pojava, bio je dobar, ali se iskvario - ispričao je Radonić, pa nastavio:
Nepotreban je u mojoj blizini, ali stalno dolazi do Marka i mene. Panda je bezlična osoba. Napije se kao stoka, pravi probleme na žurkama. Sve je, samo ono što nije. nema strukturu, kostur, ličnost, nema harizme. Ovaj mali Kendi isto... Oni su nesposobni da budu jedinke, samo se grupišu - istakao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad nisam psovao, ali sada imam potrebu da ih psujem najgnusnijim rečima. Mnogi će mi zameriti na tome, ali mi je više svejedno. Spreman sam na sve. Nema šta koga da štedim, ko me voli, voleće me. Ne zavisim ni od koga, sam plaćam račune. Mateja je izdvojen iz energije III-2. Volim i Tarin brz protok misli i pretvaranje u rečenice. Volim ljude koji pričaju. Mateju i nju ne svrstavam u III-2, samo ovu trojicu i Orozovića - zaključio je Brendon.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Branislav Radonić Brendon

#III-2

#Marko Miljković

#Nikola Orozović

#Zadruga 3

'