AKTUELNO

Nije želeo da mu ćuti!

Marko Miljković večeras je ušao u manju svađu sa Mirkom Gavrićem, jako velikim prijateljem njegove bivše devojke Lune Đogani. Do rasprave je došlo nakon što je Miljković rekao kako smatra da se Mirko nije baš najbolje snašao u "Zadruzi".

Nabroj tri učesnika koja su po tvom mišljenju skroz bezveze, a sede tu još uvek - rekao je Brendon, Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Mirko Gavrić jedan od njih, mislim da su mu stavovi i priča dosta pomešani. On mi je totalno "off" što se tiče cele ove priče. Orozović, to se i dokazalo nažalost. Miona mi je dosta tiha. Mirko mi je dosta pomešan sa pričom... Čas hoće kući, čas iznosi neki stav koji smatram da nije ispravan. Ja ga gledam kao ostvarenog čoveka zrelih godina koji treba da kaže sve jasno, glasno i tačno, a on nije takav - rekao je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

A po pitanju čega? Izvini - upitao je Mirko, Marka.
Pa ne znam kako da opravdam... Reći ću ti prvom prilikom. Ne mogu da se setim u kojoj situaciji, ali vidim da nije bilo ispravno. Treba da imaš zrelije stavove... Treba jasno i glasno da pričaš - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zrelije stavove? Ja mislim da imam vrlo zrele stavove i da nemam strah. Ne shvatam ovo lično. Postoje ljudi koji imaju priču, ali nisu meni zanimljivi. To je moje mišljenje - odbrusio mu je Mirko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'