AKTUELNO

Postale su rijaliti suparnice.

Bane Čolak je u emisiji "Igra istine" postavio pitanje Nataši Radan koje se ticalo njenog odnosa sa Mlađanom Jovanovićem, a ono je napravilo pravu tenziju u Beloj kući.

Da li Nina zna da se tebi nekad Mlađa sviđao? Jedna osoba veoma bliska tebi mi je to rekla. Da li je licemerno da delite tamo neke stvari, a ložila si se na njenog dečka? - upitao je Čolak Natašu Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam spominjala Mlađu, meni se Mlađa nikada nije sviđao. Nas dve se nismo podnosile na početku rijalitija, posle smo pričale kada je bilo ono oko Radeta, pa onda to što je ona bila u vezi sa Mlađom, ja se družim sa njim, ja nemam simpatije prema njemu - objasnila je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam govorila da mi se ne sviđa šta je ona imala sa Šakom i sa Giletom, zato nismo u dobrim odnosima, ona je skočila na mene. I da kažem za Mlađu, ja njemu nikad nisam rekla da on ne može da se druži sa Mionom - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je prekorio zadrugare što se vodi ova rasprava, kada imaju mnogo bitnije teme o kojima će se polemisati, te je nastala svađa.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Nataša Radan

#Nina Babić

'