AKTUELNO

Smatraju da nije fer prema svom vereniku.

U narednom video-prilogu koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, prikazane su sve situacije u kojima je David Dragojević pokazao ljubomoru prema Marku Janjuševiću Janjušu i Stefanu Kariću zbog Ane Korać, kao i komentari zadrugara koji potvrđuju to. David je prebledeo dok je gledao klip, a u jednom trenutku je pogledao na sat, želeći da se klip što pre završi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovo već sve komentarisao i to za Stefana Karića, tada nisam zamerio njemu, nego Ani što nije lepo odgovorila, a tu je Matora rekla da je i Sanji neko tako rekao, da bi ona isto odgovorila. Ovo je dokaz za šta se ja borim, nikakva ljubomora, samo mi je bitna srećna sa njom - pravdao se David.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mu bilo svejedno kada je to bilo za Stefana. Stefan je lepo odgovorio, ali je on očekivao drugi odgovor od Ane. To ga je kopkalo posle. On je očekivao da Ana kaže da neće da bude sa Stefanom ni ovde ni napolju - ubacila se Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, više nemoj da pričaš šta ne misliš - rekao je Mića Jovani.
Ja sam rekla isto to, da bih j*bala mater Sanji da je tako odgovorila - urlala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam ljubomoran, ja bih se drugačije ponašao - ubacio se David.
Ana laže sve vreme - urlao je Mića.
Mićo, izgubio si poentu u rijalitiju, nema potrebe da budeš više ovde - pobunila se Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što Ana radi je nedopustivo. Ako planiraš brak, to se ne radi tako. Slika govori više od tona. Drugačija je kad je sa Janjušem. Janjuše, ovo nije lepo ni sa tvoje strane - osula je paljbu Zorica Marković, a mnogi zadrugari su se složili sa njom.
David je sa pravom ljubomoran, Ana i Janjuš nisu korektni - dodao je Mateja Matijević.

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Zadruga 3

'