AKTUELNO

Nije mogao da se smiri!

Tokom emisije ,,Igra istine" David Dragojević bio je u spavaćoj sobi sa Jovanom Tomić Matorom, koja ga je savetovala o odnosu sa Anom Korać.

Naime, prethodno je Koraćeva došla u sukob sa svojim verenikom zbog druženja sa Markom Janjuševićem Janjušem, te je Matora odlučila da ga smiri i posavetuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' me razumeš, Ana svojim nerazmišljanjem, napravila je da sam budaletina. Ona je ispala kraljica, ona i ja smo zbog našeg nekog... Ti si prvi rekao da ti ne smeta da se družiš... Kad si se vratio, pet ljudi je reklo šta je Janjuš rekao, iako je on rekao u šali, ali tebe budi neprijatno, ja te razumem. A njoj je, ona se opustila, zato što je mislila da si sa njim ortak. Ja ću joj to objasniti, ja sam prva napravila tu stvar, nemam pravo da joj morališem. Greška je što joj nisi rekao, ti si primetio u poslednje vreme to. Realno njih dvoje jesu zanimljivi, ona nema svest o tome, isto kao što si i ti napolju gledao, kad si rekao Ani i meni. Kapiram te, udara te na ego - pričala je Matora.
Ja sam sa svima u okej odnosima. Sinoć sam joj rekao zašto mene nije zvala, ona kaže kad nisam hteo. Ti mene razumeš - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'