AKTUELNO

Ponovo ih se setio!

Naredno pitanje u ,,Igri istine" postavila je Marija Kulić, a uputila ga je Edisu Fetiću, a bilo je u vezi njegovih rasprava sa Draganom Mitar, koje su postale sve učestalije od ulaska Marka Miljkovića na velelepno imanje.

Danas ste štrajkovali danas u pabu, želim da kažeš u čemu je problem, da li ćeš jednom biti iskren da ispričaš šta ti leži na duši? Vidim da si tužan, nesrećan, da te nešto muči - upitala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo su poremećeni odnosi, ali ništa što nećemo proći. Ne vidim da sam se povukao, nego samo neki loš period, ja sam malo meteoropata. Imamo sasvim normalne rasprave, ništa što bi nas poremetilo. Danas smo sedeli i razgovarali u pabu, ništa što mi ne možemo rešiti. Ona zna da ja imam inat, ona je malo tvrdoglava, ali posle sat, dva mi to ispeglamo. To je to što se dešava, ako smo toliko interesantni, ne morate da brinete za naše zdravlje, dobro smo. Što se emocija tiče, danas smo pričali, fali joj dete, meni isto fale klinci - odgovorio je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su Marija i Edis ušli u raspravu, prepucavajući se ko je u pravu. Fetić je osudio Mariju, govoreći da nije dobro postupila u vaspitavanju ćerke Miljane Kulić.

Čoveče, ti si došao ovde! Tvoj život je ovde najgori, nisi se razveo napolju, došao si na najgledanijoj televiziji da ponižavaš ženu, ti si biznismen kao i Filip Mijatov, došao si ovde da zarađuješ novac na osnovu j*banja! Kad od paprika budeš napravio ajvar! - urlala je Miljana.

Dragana je pokušavala da nadjača Kulićke urlajući iz petnih žila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'