AKTUELNO

Ko je u pravu?

Nakon što su Ana Korać i David Dragojević pričali o svojoj svađi u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", voditelj Milan je pokrenuo i temu o Mensuru Ajdarpašiću, koji je u sinoćnom intervjuu istakao da David namerno izaziva pažnju, a zatim je to rekao i Dragojeviću. Međutim, Dragojeviću je rekao da je u intervjuu istakao da voli da izaziva pažnju devojaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej ljubomora, ali ti ga preteruješ. On je meni bio simpatičan, rekao sam da je normalan momak. Kad god leži, ja volim njemu da dobacim. Volim njegovu reakciju, simpatično mi je to. Zbog toga što on ima takvo mišljenje, ja ne želim da mu kažem ni dobar dan više. Ja ne izazivam ničiju pažnju. Ja ni Mensuru ne dobacujem iz zle namere - rekao je David.
Ne znam što se ljuti i što je promenio mišljenje o meni. Prođe, dobaci nešto meni i znam, provalim da želi da izazove pažnju nekog ko je pored mene, meni to tako deluje. Ne mislim da je to loše, niti da imam nešto protiv toga, niti sam rekao da se njemu Mina sviđa. Samo hoće da izazove pažnju drugih devojaka - odgovorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Kojih devojaka? - upitala je Ana.
To ti primeti. Jeste mi zasmetalo to, kako bi tebi bilo da je obrnuto? Da Janjuš to radi? - odgovorio joj je Mensur.
Ja jesam uspostavio komunikaciju sa Janjušem, samo sam rekao šta je meni smetalo kad sam bio napolju. Sada gledam stvari drugačije. Sa njim imam dobru komunikaciju. A to što Mensur neke stvari vidi... - nadovezao se Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da me potcenjuješ i moje procene. Ne možete vi da znate bolje od mojih očiju i mozga. Nikad nisam rekao da je David pogledao u nju, ali da je hteo da privuče pažnju, da - odgovorio je Ajdarpašić.
Pa, meni je tvoja reakcija zanimljiva, kakve ima veze? - odgovorio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Mensur Ajdarpašić

#Zadruga 3

'