AKTUELNO

Ovo nisu očekivali.

Publika širom regiona je ove večeri uživala u fenomenalnoj i spektakularnoj noći s obzirom na to da je održana "Zadrugovizija", tokom koje su zadrugari izveli u paru čak dvadeset jednu numeru.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednike su izabrali pripadnici novinarskog i stručnog žirija, kao i gledaoci koji su glasali na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, a na kraju je došlo vreme da svi saznamo i kako je publika glasala putem SMS glasova.

Glavna nagrada koju ostavljamo za kraj i koja je negde najbitija je nagrada koju ćemo dobiti kada se saberu SMS glasovi. Publika kraj malih ekrana je glasala i imamo pobednike SMS glasanja. Šta mislite ko su pobednici SMS glasanja? Pobednici SMS glasanja su Gagi i Ermina - rekao je Ognjen Amidžić.

Foto: TV Pink Printscreen

U bekstejdžu je nastalo oduševljenje kada su zadrugari čuli da su Gagi i Ermina pobednici. Ukućani su svoje cimere pozdravili gromoglasnim aplauzom, a Đogani i Pašovićeva su se zagrlili i poljubili u obraz. Oni su kao nagradu dobili deset hiljada dinara, dva mantila, dva peškira, prekrivač, kozmetiku, boks cigareta, karton piva i "Abela pharm" paket.

Foto: TV Pink Printscreen

Bravo, bre! - govorili su zadrugari.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad treba da ide ona pesma: "Zašto me u obraz ljubiš, neću da mi budeš drug" - prokomentarisala je voditeljka Dušica Jakovljević njihov poljubac.

Foto: TV Pink Printscreen

Vau! Želim da se zahvalim svima koji su glasali za nas. Pozdravljam decu, porodicu... Mnogo mi ovo znači. Luna voli te tata mnogo, toliko - rekao je Gagi Đogani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

#Zadrugovizija

'