AKTUELNO

Pokazali da su uigran tim.

Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon su se pojavili na večerašnjoj "Zadrugoviziji" kao treći par po redu. Njih dvoje su se predstavili publici pesmom "Đurđevdan" koju u originalu izvodi Bijelo dugme.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon se na sceni pojavio u narodnoj nošnji, pa su tako gledaoci imali priliku da ga vide i sa ovakvim stajlingom, s obzirom na to da se nedavno oblačio u žensko. Iako su u profilu rekli da pevaju veoma zahtevnu pesmu, Brendon i Zorica su sa lakoćom izveli svoj nastup. S obzirom na to da se zaneo u pevanju, Zorica se u jednom momentu sklonila sa strane i dopustila Brendonu da peva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao nastup ovo dvoje zadrugara pogledajte u narednom video-prilogu. 

Nakon nastupa, usledili su i komentari stručnog žirija koji su se odlično zabavili tokom njihove izvedbe pesme "Đurđevdan". Najviše je uživala pevačica Ljupka Stević koja se sve vreme smejala, pa je zato odlučila da pohvali ovaj zadrugarski par.

Vi ste bili sjajni i evo ako nas gledaju zadrugari, treba ovako da izgleda jedan scenski nastup na Zadrugoviziji. Neka se ugledaju na vas - rekla je Ljupka Stević tokom svog izlagnaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Brate Brendone, oduševio si me! Gde si kevo (Zorice)? Nisam poneo tanjire da me gađaš - našalio se Đekson sa Zoricom i Brendonom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zahvaljujući ovom čoveku, ja sam uspela u životu. Prvi njegov eksperiment sam bila ja - rekla je Zorica Marković Dejanu Milićeviću, a on se zahvalio na lepim rečima: "Hvala! Pre 30 godina prvi moj spot je bio sa Jami, a onda sam radio sa tobom i sada ste vas dve ovde na jednom mestu".

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati komentare žirija.

Autor: Pink.rs

#Branislav Radonić Brendon

#Zorica Marković

'