AKTUELNO

Zasmejali su sve do suza.

Jovana Tomić Matora i Filip Đukić na večerašnjoj "Zadrugoviziji" nastupaju pod rednim brojem šest. Njih dvoje su dobro poznati po pozitivnoj energiji koju šire po Beloj kući, a sada su rešili da se udruže i milionskoj publici prirede pravu zabavu.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se publici predstavili pesmom "Zmija i žaba" koju u originalu izvode Slavica Ćukteraš i Ognjen Amidžić. Njihov nastup oduševio je sve, a publika se digla na noge. Voditelj Ognjen ih je sve vreme posmatrao, kako je ovo njegova pesma.

Foto: TV Pink Printscreen

I Matora i Filip su izdominirali na svoj način, a potom su usledili komentari žirija koji su ih dodatno ohrabrili. Ognjen se oduševio izvedbom.

Bravo - rekao je Amidžić.

Kako je izgledao nastup ovo dvoje zadrugara pogledajte u narednom video-prilogu. 

Jovana, svaka ti čast što si večeras puna energije, s obzirom na to da dolaziš sa infuzije. Svaka čast. Filipe, lutko. Najzad ono što si ti. Sve ono što se očekuje od tebe, oduvao si i Ognjena. Nasmejali ste nas, pokidali smo se ovde - bila je oduševljena Jami.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj dečko malo liči na mene pre 30 godina. Matora, uvek idi na infuziju kad treba da nastupaš. Super sve, uživao sam - rekao je Keba.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugari, meni ste bili fenomenalni - rekla je Ljupka.
Ovaj erotski Oktobar Fest igrokaz me je bacio u nesvest. Matora, vidim te u senu sa slamčicom, radimo fotosešn - prokomentarisao je Dejan, koji je poklonio svoje naočare Filipu Đukiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je želeo da zagrli Đeksona, koji mu je ispunio želju, a zatim ih je reper prokomentarisao.

Izložio sam se na Matoru - priznao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Filip Đukić

#Jovana Tomić Matora

#Zadruga 3

#Zadrugovizija

'